reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

a swoja drogą to na domiar złego jeszcze jest mi niedobrze,dziwny objaw jak na 6 miesiac,szczegolnie ze ja w ogole nie wymiotowalam na poczatku,jedynie mdłości miałam:baffled: :sick: :dry:

reklama
Kasiu podobno w trzecim trymestrze mdłości moga powrócic a skoro ty nie miałas na poczatku - to co chcesz mieć lepiej od nas ;-)

Kasia ja nie straszę, tylko lepiej mieć to na uwadze niż się potem bardzo zdziwić. Ja zdążyłam dzień wcześniej torbę spakować, jakby nie było to 3 tyg przed terminem.
A co Ci niedobrze? Może coś Ci zaszkodziło??

Ola faceci są inni poprostu, mój to w ogóle nie zwraca uwagi na to że jestem w ciąży, póki chodzę to jest ok. Aż się kiedyś zajeżdżę to się zdziwi jak sam zostanie a ja w szpitalu, tfu tfu..odpukać.
Usłyszałam dzisiaj min. że używam za dużo szamponu i kremów!! A co...mam łeb myć raz na tydzień??!! Snera głupi! !@#$%^&*

Madziara prosze Cie nie wykracz mi:eek: mdłości to ja miałam,na szczescie wymioty mnie ominęły,ale wcale tego nie żałuje i niech mi sie nawet nie ważą występować:wściekła/y: :no: :eek:

Naur nie wiem czemu mi niedobrze,nic takiego dzis nie jadłam,na obiad rybke a na kolacje nie umialam jesc bo mnie juz mdlilo,ale zjadlam kromke z pomidorkiem,moze to poprosu z nerwów.
Moj maz w ogole nie zwracal na mnie uwagi na poczatku ciązy,strasznie mnie to wkurzało,dlatego na niego krzyczałam no i chyba zrozumial,ale to tez nie jest to co chcialabym zeby bylo,no ale faceci są dziwni...a ten Twoj to faktycznie przesadzil z tym szamponem,no kurcze moze w ogole masz nnie myc glowy,albo najlepiej w ogole sie nie kąpać,matko czasemt o fakycznie mozna oszaleć i to w sumie przez takie pierdoły.

Co do męzczyzn,to moj tez mnie ostatnio strasznie denerwuje,dziś oczywiście tradycyjnie odbyła sie okropna kłotnia,mam nadzieje,ze nie zaszkodzi to dziecku.Tak to wlasnie jest z tymi facetami...

Witajcie mamusie w niedzielny poranek, ja zaraz ide do kościółka bo potem full ludzi i duszno:no:
Naur, Ola, Syska jeśli chodzi o facetów to oni chyba naprawde są z innej planety ja tez ze swoim się kłóce niema sielanki, potrafi mi wypominać i ciągle przypomina jak on wiele robi jak ciężko pracuje i wogóle szok wkurzyć się juz można od tego gadania:wściekła/y::wściekła/y:, ale z tym szamponem to troche przesadził wyliczony czy co? nieprzejmuj sie najważniejsze sa teraz dzieciaczki nasze!
KasiuWie mi za to jest strasznie duszno jak stoje w zatłoczonym miejscu i długo to juz niedaje rady, a do tego mam jeszcze egzamin i jestem taka nauczona ze szok jak nigdy mam nadzieje ze coś ściągne az wstyd sie przyznać:zawstydzona/y:;-).

reklama
Hej dziewczyny.
Jakoś spać nie mogę. No ale nadrabiam zaległości. Co do terminów to ja rzeczywiście muszę się szykować na połowę lipca. Tak więc wczoraj wyciągnęłam mojego na zakupy, bo torbę to chyba już spakuję. Po tej piątkowej wizycie w szpitalu tak mnie naszło.
Co do facetów to R jest czasami nie do zniesienia. Wyobraźcie sobie siedzimy w poczekalni na USG, w Hiszpanii robią 3 w ciąży, więc mu mówię, że mi chyba za wcześnie dali to 3, bo w 28 tygodniu i jeszcze dużo do końca. A on na to to ile trwa ciąża 50 tygodni? No ręce mi opadły. Inteligentny facet i to nie jest moja 1 ciąża, normalnie szok jak beztrosko do tego podchodzi.
Aha zrobią mi jeszcze jedno w czerwcu około 11.

Do góry