reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kasia no to dokladnie jak ja, zadne meskie mi sie nie podoba:no:
Zawsze wiedzialam ze bede miala syna, i juz od dawien dawna mowilam ze to bedzie Wiktor, pare miesiecy temu mojemu kuzynowi urodzil sie syn i wlasie tak mu dali na imie, ale wiesz? wszyscy mowia ze to nie ma znaczenia, tak mi sie wydaje ze oni maja racje, co to szkodzi ze juz jest takie imie w rodzinie?????:confused:
Takze chyba Wiktorek bedzie:tak:. W poniedzialek lece do Polski to jeszcze przedyskutuje to z rodzicami.

reklama
Mąż chciał dla synka Alan - dla mnie to średnio się podobało.Ale taka była umowa:dla synka on wybiera, dla córci ja. :-DJa dla chłopczyka chciałam : Kubuś, Kornel, Kajetan. Miłosz tez orgyginalnie:-). Dla dziewuszki takie opcje:Maja, Zuzia, Alicja teraz doszła Lena:-)

Milosz tez mi sie podoba, tylko u nas to jest problem typu narodowosciowego:eek:, moj man jest portugalczykiem, takze Milosz ciezko by bylo rodzince Carlo zakumac:baffled:, a imie Wiktor tez jest w Portugalii:tak::tak:

Nie moge nic wkleić:-(. Wpiszcie w wyszukiwarkę imiona męskie/ żeńskie i szukajcie. Moja kuzynka ma Nikolę

Ja na chwilke my wybraliśmy imie dla chłopca PATRYK a dla dziewczynki NATALIA, okaże sie jak sie urodzi czy to rzeczywiście chłopak bo tak potwierdziło dwóch lekarzy. Jesli chodzi o lekarzy to ja chodzę do dwóch jeden prowadzi minie cały cas jescze przed ciążą do niego chodziłam pracuje tez w szpitalu gdzie bede rodziła, drugi w prywatnym szpitalu a u nas jest jednym z najlepszych jesli chodzi o usg rzeczowy i konkretny ale niebede chwaliła zadnego zeby niezapeszyć teraz ide na usg 22czerwaca jeszcze troche czasu a i dzieki za kciuki jutro oststni egzamin własnie robie sciągi niemoge jakos sie skupic z nauka... wogóle zero humoru dzis...

Alan fajne,ale sasiad m tak na imie a jakis dziwny ten chlopak,wiec napewno nie dam mu takiego samego imienia,miłosz kojarzy mi sie z takim chlopakiem co jezdzi na wózku inwalidzkim,Kubuś fajne,ale tych Kubusiów to juz jest mnóstwo...wiem ze wymyslam no ale kurcze co mam zrobic:-(
Patryk nawet mi sie podoba,myslalam tez o Wojtusiu albo Pawełku,ale jakos nie jestem przekonana.
dla dziewczynki to myslalam o Julii,Karolince albo Marcie,ale bardziej miedzy Julka a Karolina...no nic mam jeszcze czas...moze w koncu cos wymysle:baffled:

reklama
Dzieki dziewczynki,dzidzia dzis juz sie rusza,chyba długo odpoczywala:-) a ja znacznie spokojniejsza jestem,juz chcialam Lukasza do szpitala ciągnąc przed pracą,ale poczułam ruchy.Gdzies przeczytalam,że powinno sie czuć 10 ruchów w ciagu godziny od 28 tygodnia,ale to chyba nie stanowi żadnej reguły.Jedne dzieciaczki brykają,inne są spokojniejsze

Do góry