reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Najlepszy to ten ruski brzuszek
Do szkoły rodzenia chodzić nie będę, bo mam za daleko. Ale wzorem MROZIK to sobie zamówilam na urodzinySZKOŁA RODZENIA cz.1 - CIĄŻA PORÓD kurs na DVD (187423513) - Aukcje internetowe Allegro
Do szkoły rodzenia chodzić nie będę, bo mam za daleko. Ale wzorem MROZIK to sobie zamówilam na urodzinySZKOŁA RODZENIA cz.1 - CIĄŻA PORÓD kurs na DVD (187423513) - Aukcje internetowe Allegro
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Ja do szkoły rodzenia zaczynam chodzić od 5 czerwca bo wcześniej niebyło juz miejsc.
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Ja bym musiała jeździć 20 km do szkoły rodzenia. Z brzuszkiem boję się sama prowadzić ( czarne scenariusze) , a A ( Artur) nie zawsze by mógł mnie zawieźć.
Ech kobitki:-)Tak o tych burgerach mówiłyście, że poszłam do sklepu kupiłam kotlety hamburgerowe, bułeczki, kiszone ogórki( resztę miałam w domku). I dziś na obiad zupa szczawiowa i HAMBURERY ( miał być kurczak). A zjadł 3 szt ----------b. zadowolony, ja wpakowałam 2. Brzuch po jedzeniu ma 105 cm
Tu mój brzuch w tej bluzeczce z allegro;-)
Ech kobitki:-)Tak o tych burgerach mówiłyście, że poszłam do sklepu kupiłam kotlety hamburgerowe, bułeczki, kiszone ogórki( resztę miałam w domku). I dziś na obiad zupa szczawiowa i HAMBURERY ( miał być kurczak). A zjadł 3 szt ----------b. zadowolony, ja wpakowałam 2. Brzuch po jedzeniu ma 105 cm
Tu mój brzuch w tej bluzeczce z allegro;-)
natalka_25
Sierpniowa mama'07
ładny brzusio i bluzeczka ja własnie wrociłam ze spaceru mały dzis strasznie spokojny
Hej dziewczyny.
Madeline świetne filmiki.
Natalka moj smerf tez dzis strasznie spokojny,chyba ze dwa razy sie odezwał :-(
mam dzis do kitu dzien.mamy dzis jechac do moch rodzicow na rozno,mam nadzieje ze dojdzie to do skutku,choc w sumie nie mam na nic ochoty,mam wszystkiego dość.
Naur zamowilam sobie domek w Sopocie, w Maryli,choc w sumie na 100% to nie wiem czy pojedziemy,ale musialam zaklepac bo juz nie ma mejsc mam czas na wyslanie zaliczki do 20 maja,w sumie to coraz bardziej chce jechac,zeby sobie odpoczac.
Madeline świetne filmiki.
Natalka moj smerf tez dzis strasznie spokojny,chyba ze dwa razy sie odezwał :-(
mam dzis do kitu dzien.mamy dzis jechac do moch rodzicow na rozno,mam nadzieje ze dojdzie to do skutku,choc w sumie nie mam na nic ochoty,mam wszystkiego dość.
Naur zamowilam sobie domek w Sopocie, w Maryli,choc w sumie na 100% to nie wiem czy pojedziemy,ale musialam zaklepac bo juz nie ma mejsc mam czas na wyslanie zaliczki do 20 maja,w sumie to coraz bardziej chce jechac,zeby sobie odpoczac.
Madeline_GB
Fanka BB :)
sylwia31 Tak wyobrażam to sobie tak i nie mam USG w domu a chciałabym Fajniutki brzuszek tak poza tym.
Też nie mam zamaru chodzic do szkoły rodzenia.
No i zaczynam od dzis kompletować bajki dla małego trochę już ich sciągnełam teraz tylko na płytki i wio Z samopoczuciem u mnie tak sobie postaram się gdzie wyjsc i może bedzie mi lepiej.Pozdrawiam
Też nie mam zamaru chodzic do szkoły rodzenia.
No i zaczynam od dzis kompletować bajki dla małego trochę już ich sciągnełam teraz tylko na płytki i wio Z samopoczuciem u mnie tak sobie postaram się gdzie wyjsc i może bedzie mi lepiej.Pozdrawiam
Madeline_GB
Fanka BB :)
Sylwia tylko nie zapomnij nam zdjęć wkleić z 3D
reklama
Podziel się: