reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

witam :-)
ja mam pytanko, jak najwcześniej można iść do ginekologa żeby było wiadomo że się jest napewno w ciąży ??:hmm:

reklama
magda- ale mi teraz swinie podlozylas z tymi plackami ziemniacznymi!!!! :-D zarza chyba wysle a. do sklepu zeby kupil takie w paczce bo mi sie nie chce trzec ziemniakow ;-) MNIAAM!
ja mam teraz taki stan , ze wlasciwie ciagle jest mi mdlo (mniej lub bardziej) i o czymkowliek do jedzenia nie pomsyle to nie mam na to ochoty... :baffled: Czasem jak mnie na cos sieknie to musze to miec ;-)

tolka- policz ile tygodni minelo od Twojej ostatniej miesiaczki. najlepiej zeby to bylo 8 tyg bo wtedy lekarz robiac usg stiwerdzi najprawdopodobniej bijace serduszko. Mi ginegolog robila usg w 6 tygodniu i potwierdzila, ze jest pecherzyk, ze macica powiekszona itp :happy: ale serduszka jeszcze nie bylo widac

Najwiekszy ruch jest na forum Starajacych sie w watku glownym :-) , ale tam sobie siedza i mamusie i ciezarne i starajace sie :-)

aha nio to troszkę szkoda że u Nas tak nie ma :baffled:

a nie wiesz czasem kto może założyć taki główny wątek jakim jest np. sierpień 2007?

Witam
Ja też częściej czytam, niż piszę bo czasu mało.
U mnie w 5 tyg. stwierdziła gin ciążę i już ładnie biło serduszko.
Ból brzucha to miałam raczej przy pierwszej ciązy, teraz nawet nie chociaż czasami całymi dniami noszę mojego bąbelka:-)

hej! Mam na imie Dagi. W Sylwestra zrobilm test i okazalo sie, ze bedzie dzidzia. Tylko nie bardzo wiem kiedy. Nie pamietam dnia ostatniej miesiaczki, ale tak ok 24 listopada (chyba). Moje marne obliczenia zaliczaja mnie do Sierpniowek 2007! W prawdzie 22.12 bylam u pana doktora, ale on nic tam nie widzial... Niemniej jednak mam objawy 6 tygodnia... Dowiem sie wiecej w poniedzialek na wizycie u doktorka. Gratulacje ochane Mamuski!:-)

Witam!
Mam nadzieję ,że mój test się nie myli i z końcem sierpnia przywitamy drugą kruszynkę. Jestem mamą Ani ( w lutym kończy 3 latka).
Jesteście pierwsi którzy się o tym dowiadują, oczywiście mąż wie.

hej mamuśki.. gratulacje..:-)

jestem mamą z sierpnia 2006 ( miałam być wrześniówka i tam pisuję).. mały urodził się 30 sierpnia i powiem Wam że to super okres na ciąże.. cóż trzymam kciuki abyście miały przyjemniejsze lato niż ja i .. pięknych i kochanych dzidziusiów!!:-D

reklama
Do góry