reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

witam :-)
ja mam pytanko, jak najwcześniej można iść do ginekologa żeby było wiadomo że się jest napewno w ciąży ??:hmm:

reklama
magda- ale mi teraz swinie podlozylas z tymi plackami ziemniacznymi!!!! :-D zarza chyba wysle a. do sklepu zeby kupil takie w paczce bo mi sie nie chce trzec ziemniakow ;-) MNIAAM!
ja mam teraz taki stan , ze wlasciwie ciagle jest mi mdlo (mniej lub bardziej) i o czymkowliek do jedzenia nie pomsyle to nie mam na to ochoty... :baffled: Czasem jak mnie na cos sieknie to musze to miec ;-)

tolka- policz ile tygodni minelo od Twojej ostatniej miesiaczki. najlepiej zeby to bylo 8 tyg bo wtedy lekarz robiac usg stiwerdzi najprawdopodobniej bijace serduszko. Mi ginegolog robila usg w 6 tygodniu i potwierdzila, ze jest pecherzyk, ze macica powiekszona itp :happy: ale serduszka jeszcze nie bylo widac

Najwiekszy ruch jest na forum Starajacych sie w watku glownym :-) , ale tam sobie siedza i mamusie i ciezarne i starajace sie :-)

aha nio to troszkę szkoda że u Nas tak nie ma :baffled:

a nie wiesz czasem kto może założyć taki główny wątek jakim jest np. sierpień 2007?

Witam
Ja też częściej czytam, niż piszę bo czasu mało.
U mnie w 5 tyg. stwierdziła gin ciążę i już ładnie biło serduszko.
Ból brzucha to miałam raczej przy pierwszej ciązy, teraz nawet nie chociaż czasami całymi dniami noszę mojego bąbelka:-)

hej! Mam na imie Dagi. W Sylwestra zrobilm test i okazalo sie, ze bedzie dzidzia. Tylko nie bardzo wiem kiedy. Nie pamietam dnia ostatniej miesiaczki, ale tak ok 24 listopada (chyba). Moje marne obliczenia zaliczaja mnie do Sierpniowek 2007! W prawdzie 22.12 bylam u pana doktora, ale on nic tam nie widzial... Niemniej jednak mam objawy 6 tygodnia... Dowiem sie wiecej w poniedzialek na wizycie u doktorka. Gratulacje ochane Mamuski!:-)

Witam!
Mam nadzieję ,że mój test się nie myli i z końcem sierpnia przywitamy drugą kruszynkę. Jestem mamą Ani ( w lutym kończy 3 latka).
Jesteście pierwsi którzy się o tym dowiadują, oczywiście mąż wie.

hej mamuśki.. gratulacje..:-)

jestem mamą z sierpnia 2006 ( miałam być wrześniówka i tam pisuję).. mały urodził się 30 sierpnia i powiem Wam że to super okres na ciąże.. cóż trzymam kciuki abyście miały przyjemniejsze lato niż ja i .. pięknych i kochanych dzidziusiów!!:-D

reklama
Do góry