reklama
żaneta28
Fan(ka)
ale mi sie nic nie chce........... i mdli potworie..... a apetyt znikłłłłłłłłłłłłłłłł... no moze zjadła bym kawał miecha.... chyba mi odbija w tej ciązy....:-) :-) :-) :-)
Hej! ale sie przestraszylam... Mialam kilka kropelek plamienia i bol jak na okres.. Obdzwonilam kilka klinik i linii pierwszej pomocy. Dowiedzialam sie, ze jesli juz przestalam plamic to mam lezec i jakby cos sie pogorszylo to znow dzwonic albo jechac do najblizszego szpitala... Jestem przerazona...
Melek leż i odpoczywaj. Nieraz tak się zdaża po dużym wysiłku. Może za ostro wziełaś się za jakąś robótkę. Moja znajoma też tak miała kazał jej leżeć i odpoczywać i brać luteinę. po paru dniach wszystko przeszło. Jak to tylko jednorazowo to nie jest źle. Po prostu odpocznij troszkę.
Dziekuje AniuD23 staram sie leniuchowac. Jutro ide do mojego lekarza - nie moglam sie doczekac tej wizyty, zeby zobaczyc moja sliczna fasoleczke! Teraz troszke sie boje, ze doktores powie mi cos zlego... Ale staram sie byc dobrej mysli
to i ja sie w koncu ujawnie, podczytuje Was juz od jakiegos czasu bo od kilku miesiecy staramy sie o drugiego dzidziusia i wyglada na to, ze w koncu sie udalo!!! 2 stycznia robilam test i wyszedl pozytywny, u lekarza jeszcze nie bylam bo chyba za wczesnie.
widzialam tutaj i druga mamusie z grudniowych mamus 2005, zdanke :-)
termin bede miala chyba raczej na poczatek wrzesnia, ale ostatnio urodzilam tydzien przed terminem wiec moze i tym razem zalapie sie jeszcze na sierpien, przyjmiecie mnie do swojego grona?
widzialam tutaj i druga mamusie z grudniowych mamus 2005, zdanke :-)
termin bede miala chyba raczej na poczatek wrzesnia, ale ostatnio urodzilam tydzien przed terminem wiec moze i tym razem zalapie sie jeszcze na sierpien, przyjmiecie mnie do swojego grona?
reklama
Podziel się: