reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

hej dziewczynki ja dopiero teraz znalazłam czas na jakiekolwiek pisanie
Gosiaczek27 witam nową mamusie z Anglii hehe:):) Fajniusie sliniaczki
Naur masz fajniusi brzuszek ja chyba jutro cos wkleje:)
Ale mam dziś straszny dzień czuje sie fatalnie to chyba przez to wczorajsze sprzątanie mały się wypina a ja już nie mam siły na to wszystko . Ja sterylizator i podgrzewacz mam była promocja więc kupliśmy a zawsze może się przydać.

reklama
napisalam Ci na priva wiadomosc a rodzic jak najbardziej bede tutaj. Jesli wszystko sie ułoży to bedzie porod w wodzie jesli nie to cc. Jednak położna ostatnio kazała mi sie przygotowywać na cc tak w 60% przez łożysko ale mamy jeszcze 2 tygodnie ponad żeby się to zmieniło.Zobaczymy. A mieszkamy w Dudley jest to 10 kilometrów od Birmingham

My mieszkamy w Londynie a dokladnie w Croydon.Rodzic tez bede tutaj i tez mam zamiar w wodzie ale zobaczymy.Duzo moge chciec:baffled: Zastanawiam sie dlaczego masz 2 tyg na to aby ci sie lozysko zmienilo.Jestes dopiero w 25 tyg

Witam rusały!!!!!!!!!!!!! :-)Coś ze mną nie tak, bo od wczoraj wieczorem martwię się o to, żeby mi dzidzi nie zamienili w szpitalu. Wiem , że zakłada sie takie coś na rączkę, ale to przecież można zdjąć i założyć nowe:-(

Witajcie mamusie ja dzis od rana tu zagladam !
Sylwia prosze niemartw sie niezrobią tego, ja miałam dziwny sen ale to jakiś czas temu ze sobie śpie a tu mi z dołu wychodzi mała nóżka także niemartw sie prosze dzis bedzie piekna pogoda.
Mój mały w końcu zaczyna sie wyginać bo w nocy mnie obudził i o 4tej rano i teraz też troszeczke.
Jeśli chodzi o zakupy juz wcześniej pisałm ze mam juz pare rzeczy ale tak na serio zacznę kupować w połowie maja a 9 czerwca ide do szkoły rodzenia pierwszy raz bo tylko na taki termin sie załapałam i dowiem sie co do szpitala u Nas jest potrzebne to napewno wkleje żebyście mniej wiecej wiedział co do szpitala, mamy doświadczone to pewnie juz wiedzą:-D
Zaraz wychodzę miłego dnia dla Was wszystkich!!!

Okazuje się że więcej mamusiek sierpniowych mieszka za granica.:-D
Sylwia - co do pokarmu, to są takie herbatki , nawet chyba któraś dziewczyna o nich pisała. Dobrze działają na produkcję, wiec jeśli się martwisz o to, to ja zakup ;-)
Ja też kiedyś chciałam w wodzie rodzic, ale u mnie jest tylko jeden szpital z taką możliwością. Poza tym wszystkie wyniki muszą być super żeby ci na to pozwolili i nie mogą ci odejść wody płodowe wcześniej, także z tym to chyba do ostatniej chwili nie wiadomo czy się uda - tak jest bynajmniej u mnie w szpitalu.
Gosiaczek - zapas śliniaczków super :tak:- chyba na trojaczki ci starczy ;-). A wiesz kuzynka mojego męża też mieszka w Londynie - od ponad roku. Jej się tam bardzo podoba i widzę że tobie też :-)

Dziewczynki wiecie, że nasze skarbki otwierają już oczka w stanie czuwania (23/24 tydz). Ja za dwa tygodnie mam 3d...............oooooooo to będzie przeżycie, jeszcze jak oczka otwarte:-Dzobaczę..

Co z Karolą??????????Pisała chociaz jednego posta

Dzień dobry wszystkim mamusią i ich skarbusią
kurcze a ja nie mam jak się zdecydować na 3D bo tutaj jest strasznie drogo. Ponad 250 funta najtaniej:dry: A my jednak wybieramy opcję zeby cos dokupić za tą kasę. A no i do Polski też się nie wybieram w najbliższym czasie bo bym musiała sama jechać a w Katowicach robią za 250złotych.No cóż może następnym razem jak będę w ciąży to zobacze maleństwo w 3D:-p
Sylwia napewno nikt Ci dzieciątka nie podmieni to się zdarza tylko w filmach:rofl::rofl::rofl:
Ale mnie już dzis z rańca Willy skopał że szok teraz to ruszać się nie mogę tak mi skóre ponaciągał:-D

reklama
[FONT=Times New Roman,Times,serif]- pokrowiec materaca jest na zamek ( umożliwia to łatwe
czyszczenie zabrudzonych powierzchni) ,
- antyalergiczny,
- antypodowy,
- przeciwodleżynowy,
- wspomaga leczenie wad kręgosłupa,
- wspomaga leczenie wad płaskostopia.
-
100% naturalna mata kokosowa łączona naturalnym lateksem,
- 100% naturalnej łuski gryczanej,
- pianka poliuretanowa,
- 100% tkanina bawełniana,
- Uzyskał pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka
- OP-3280/1161/99, Państwowych Zakładów Higieny
-HZ/11159/99, Centralny Ośrodek Techniki Medycznej.

[FONT='Times New Roman',Times,serif]
[/FONT][FONT='Times New Roman',Times,serif]
[/FONT]
[/FONT]

cena70 zł

Do góry