reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej dziewczynki:-) nie odzywałam sie dzis bo mialam koszmarny dzien:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: mialam ochote wszystkich zabic:-( ale juz mi lepiej wiec pisze:-)
Po pierwsze gratuluje zdrowych dzidzi,ja mam usg za tydz.
Po drugie co z Vivianą:confused: porwali ja czy co:-)
Ja też Kasia nie moge sie doczekac sierpnia,ale czas mi tez dość szybko leci:-)

reklama
Ja już wstałam i witam wszystkie śpiochy. Coś spac nie mogę, wstałam o 5:30 i nie moglam zasnąć. Ja już wykąpana, ubrana i zaraz jade na zakupy, tzn za jakąś godzinke.
Dobrze Kira że humor już masz lepszy :tak:. Mnie zazwyczaj wkurzał kierownik, ale teraz jestem na zwolnieniu, więc może przez 2 tygodnie będę wolna od stresów ;-).
Mąż znowu na wyjeździe i już mi się tęskni za nim:sick:. Na szczęście niedługo szkoła sie kończy i nie będzie mi już uciekał na weekendy:-)

Dzień dobry dziewczynki!! Nie miałam wczoraj juz czasu ani ochoty kompa widzieć ( w końcu to narzędzie pracy..) a teraz się nasprzątałam i odpoczywam.
Byłam na usg, serducho i wszystko inne zdrowiutkie i w normie, no i na 99% to DZIEWCZYNKA!!!!!!!!! Strasznie się cieszymy, bo juz mamy jakąś wprawę w hodowli bab, hihi.. A tak poważnie, to dlatego że teraz to jakoś bardziej realne, można sobie już konkretniej wyobrażać, wiem jak się zwracać..fajnie!

Dzien dobry kobietki:tak:

Po pierwsze gratulacje dla wszystkich mam, nasze bobasy zdrowe rosna, to najbardziej cieszy:tak:

Tez sie nie moge doczekac sierpnia, jak wszystkie chyba zreszta:tak:, jak sie tak naogladamy tych naszych szkrabow na zywo, to tak jakby z nami juz byly:-D

Sylwia fajna fotka hehehe:-D

Kasia
odnosnie obaw co do suchego i upalnego lata, tez mam, po prostu prawie wykreslilam lato 2007 z kalendarza:sick:, po co sie ludzic ja to fajnie bedzie bo lato niedlugo???zero wakacji, plazy, wyglupow, poprostu spokojne sloniowe lato :eek::-)

Kira a co to sie stalo? ? kto lub co cie zmusza do tak okropnej zbrodni??:wściekła/y: :-D nie daj sie!!!!!!!

Mrozik udanych zakupowi i szybkiego zakonczenia szkoly meza:-D

Hej kobitki.
ale ja dzis mam do kitu dzień.zero humoru,wkurzaja mne wszyscy,ehhhh czuje sie jakby wszyscy mnie olewali i zachowywali sie jakby mnie nie było:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
a jak pomysle ze ma byc tak gorąco to w ogóle juz nie mam ochoty na nic.

ide sie chyba polozyc,moze mi troche przejdzie.

Hej rusały:-). Właśnie obiadzik zjadłam: cały woreczek ryżu:szok:+ kurczak w sosie żurawinowym ( pychotka - dla chętnych podam przepis)+sałatka z roculi.Czuję sie słonica, ale... chyba się położę, żeby się lepiej sadełko zawiązało:-). Miłego popołudnia:cool2:

Hej dziewczyny! Jestem dzisiaj bardzo szczęśliwa - zaraz Wam się pochwale dlaczego. Otóż moja Ewka startowała dzisiaj w Miedzyregionalnych zawodach w akrobatyce sportowej i zajęła dwa pierwsze miejsca w trójkach i dwójkach w klasie młodzieżowej. Jestem strasznie szczęśliwa i dumna zarazem :-)

reklama
hi

super wiesci wszystkich z USG ... ja bardzo lubie ogladac - wtedy juz takie namacalne wszystko jest... - no i sluchanie serduszka - wali tak szybko albo bardzo przyjemnie jest tego sluchac ...
moja mala kopie mnie codziennie - ma kilka sesji kopniec wiec w sumie jakies 20-30 kopniakow dziennie czuje - czesc dosc energiczne, bo brzuch podskakuje, a czesc idzie w dol brzucha i wtedy takie dziwne uczucie ...
no i nie czuje jeszcze czkawki malej - jak bylam w ciazy z Ingusia to czesto czkawke miala - takie tykniecia dosc rytmiczne ...

rzadko bywamy, ale tez problemy po drodze byly i musimy uwazac...
ale podczytuje regularnie

Do góry