reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
witam wszystkie babinki...
przede wszystkim szczescia w nowym roku duzo spokoju i szybkiego małobolesnego porodu i oczywiscie zdrówka dla fasolek.....

co do obiawów...... wymiotuje co chwile.... feeeeee juz mam dosc... reaguje na zapachy wszystko mi cuchnie.... i jestem rozkojazona i pobudzina... a ostatnio mnie deprecha złapała... miałam plamienia , ale to chyba spowodowane było noszeniem mojego 11 kg bobasa...:-) :-) :-)

a co do karmienia.... ja ola karmiłam do 10 grudnia zaprzestałąm gdy zorientowałam sie ze jestem w ciązy.... Olus był prawdziwym cyckiem pił 12 razy w nocy ...a teraz przesypia całą......sposób na bezbolesne odstawienie dziecka od cycka...posmarować brodawki rozgniecionym czosnkiem... trzeba z tym smrodem chodzic jeden dzien ....ja tak miaąłm przez 12 godzin . i jak teraz pytam Ola chcesz cycusia on mówi ze didi beeeeee....... i nie ma problemu.... z medycznego punktu widzenia nie ma przeciwskazan do zaprzestania karmienia w ciazy....ale ja sobie nie wyobrazam karmic w 7 miesiacu..a po porodzie karmić 2-jkie dzieci ...szok

Cześć dziewczyny.Do tej pory udzielałam sie na wątku 2 -Do zwycięstwa potrzeba nam odwagi.Ja również będę sierpnową mamą.Jestem w 6 tygodniu.Termin mam na 24 sierpnia.Wczoraj dowiedziałam się że mam bliżniaki i muszę Wam sczerze powiedzieć że jestem tym faktem trochę przerażona

Czesc Muszelka. Ja tez na staraczkach duzo pisze/pisalam..
Rozumiem Cie bardzo dobrze.. Mniej wiecej jestesmy w tym samym stopniu zaawansowane ze tak powiem ;)
Nie lam sie... Ja tak robie;) Nie ma sensu....

Witajcie kobitki!
Jeśli chodzi o moje dolegliwosci to mnie non stop mdli. Jak wchodze do kuchni to ... najchetniej od razu bym stamtad wyszła. Nie mam na nic apetytu a z drugiej strony non stop czuje ssanie w żoładku. Nie lubie pierwszego trymestru

reklama
Dziękuję Ci Lidko za słowa otuchy.Dzisiaj jadę do lekarza, po raz pierwszy.Myślę.że już cokolwiek mi powie..Pozdrawiam cieplutko.pa.

Do góry