reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

:cool2: witam dziewczynki!

U lekarza bylam, babka sie usmiala, ze zaplanowalam i juz od razu za pierwszym podejsciem - jest! No i ze juz i tak wszystko wiem, bo to drugie.
Co do terminu, sprawa narazie niejasna, bo wg obliczen byloby na 06.08. ale po pierwsze dopiero drugi test wykazal ciaze, a po drugie, jak zbadala to stwierdzila, ze rzeczywiscie ciaza raczej jest troche mlodsza, ale narazie nie da sie powiedziec wiecej. Za 2 tyg. ide z wynikami krwi i siusków, a potem chyba usg wypadnie. Wiec ja mysle ze termin to raczej polowa sierpnia, kolo 15.

Harsharani witam na naszym forum! :happy:

reklama
Witam. Ja tez spodziewam się maluszka w sierpniu. Z tym, że to bedzie juz moje czwarte soneczko. Zaskoczenie całkowite bo nie planowalismy i nie spodziewaliśmy się. No ale zycie płata figle :D

Madziara uj, to dopiero jest cos! Czwarta pociecha to sporo pracy i obowiazków, podziwiam. No i witam w watku!

Czarodziejka, heh, nie takich znów pieknych, ja tam mimo ze doskonale znosilam ciaze jakos nie wychwalam tego stanu, mnóstwo upierdliwosci, ale co kto lubi.

Przedewszystkim chciałabym podziękować za tyle ciepłych słów. Naur, AniaD23 , Syska241 , Lidka - dziękuję.

Lila - tobie dziękuję szczególnie , wiem , że nie jest Ci teraz łatwo , ale jeszcze i dla Ciebie nadejdą te szczególne święta niekoniecznie w porze świąt, czego z całego serca Ci życzę.

Harsharani - Tobie gratuluję, kojarzę Cię ze staraczek no i witam Cię.Również dziękuję za troskę.

Madziara - poczwórne gratulacje i witaj wśród sierpniówek.

Dziękuję za troskę i ciepłe myśli wszyskim tym które pominęłam wcześniej. Bardzo mnie to budowało psychicznie, pomagało przetrwać złe chwile. Dziękuję.

U mnie ? Hmmm...
Weronika rozrabia, ja wcale nie czuję się jakbym była w ciąży , kończymy remont.

Z takich rad które u mnie skutkują to jeśli chodzi o mdłości , bo temat był poruszany nie tak dawno: Witaminy biorę po południu, nie jem ich z posiłkami mlecznymi , bo po tym jest o wiele bardziej niedobrze. Rada którą zaczęłam stosować w szpitalu i skutkuje ( poleciła mi tak robić ta fajna pani doktor).Rano zanim wstanę już coś lekkiego jem.Kiedy tylko czuję , że robi mi się niedobrze znów coś jem i jest ok.

Witam sierpnióweczki, jestem nowa, ale nie tak do końca, bo pisałam kiedys w innym wątku. Mam termin na 10.08., a jedno słoneczko juz mam. Pozdrawiam Was.:-)

reklama
Witam serdecznie. Dopiero zaczynam, także z góry przepraszam za ewntualne niedociągnięcia natury technicznej. \
Jestem w 8 tygodniu ciąży i niestety pełna obaw..... mam 37 lat, dwoje nastoletnich dzieci z poprzedniego małżeństwa i niezbyt ustabilizowaną sytuację rodzinną...Jestem przerażona.Nie mogę odnaleźć spokoju wewnętrznego, który szczególnie teraz jest mi bardzo potrzebny...Czy dam sobie radę?
Pozdrawiam marzenia:-(

Do góry