reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Moj man juz poczul, maly tak kopnie czasami ,ze golym okiem widac na brzuchu:-D
Ale mi sie zdaje ze to nie ma znaczenia czy dzidzia kopie mocniej czy slabiej,wazne ze sie go czuje. Ja czasami sie martwie ze maly kopie za mocno, jesli juz teraz tak czuje to co bedzie pozniej:szok::-DMoze cos mu sie nie podoba, albo czegos mu brak?A moze pilkarzem chce zostac-jego tatus bardzo by chcial:happy:

reklama
To na którego ty masz Sylwia termin, już na wrzesień?
Ja na razie mam tylko buciczki dla maleństwa od koleżanki, ale to dopiero na 2-3 miesiąc chyba ;-) . Chęci mam straszne coś juz kupić ale na razie nie wiem co. Jak będę znała przybliżone wymiary dzidzi to acznę ubranka kupować, bo tak to nie wiem na jaki rozmiar, ale chyba to już wcześnie pisałam​

Sprawdziłam Sylwia w terminach. Mamy niemal te same daty, ja mam 20 a ty 22 sierpień, czyli tylko 2 dni różnicy ;-) . Od Oli maluszka chyba jesteście 2 tygodnie starsi :-D . Tak mnie to się wyliczyło. Na suwaczku jest podany tydzień ciąży, liczony od ostatniej miesiączki, nie od zapłodnienia, może stąd ta pomyłka :tak:

Powiedzcie mi kobietki, jak wyglada pierwsze mleko...tzw. siara o ile dobrze pamiętam, bo od wczoraj mi coś leci ale nie wiem czy to juz to...

Ja Viviana nie wiem jak wygląda. Leciało mi 2 razy i to w nocy. Jak sie obudziłam miałam moką koszulkę. Dziwne, ale zawsze mi leci jak sobie satynowe zakładam :-D , chyba moje cycuszki lubią ten materiał ;-)
Suwaczek sie wkleja gdzieś w profilu. Tzn w opisie , tam gdzie masz nick itd, ale ja nie pamietam jak to sżło :-(​

reklama
Do góry