reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Chodzi o to, że na poprzednim nic nie było widać, nawet serca nie dało się zbadać i mam powtórzyć to badanie. Tylko nie wiem jak bardzo pilna to sprawa, bo to niby miało być połówkowe a to będzie ok24 tygodnia robione. Mogę iść bez skierowania ale wtedy zapłacę.
No w końcu sama wymyśliłam, że wbiję się bez kolejki do mojej lekarki i poproszę o skierowanie tylko na usg, a na wizytę pójdę już z wynikiem.
Jeśli mi da to skierowanie tak...

reklama
cześć dziewczyny
Dzisiaj ja jestem w podłym nastroju. Kierownik mnie znowu zdenerwował. Pierwszy dzień przyszedł po świętach i od progu na mnie ... Chyba mu się musiałam w nocy przyśnić i coś mu nie podpasowało - wredniak jeden.
Jutro idę do gina na wizyte i poważnie zaczynam sie zastanawiać nad zwolnieniem, może tak na 2 tygodnie i może wtedy by się baran zastanowił co robi
Koniec narzekań. Jak tam wasze brzuszki? Odpoczęły już po świetach?​

Mój Brzuszek Rośnie. Powiedzcie Jak To Jest U Was. Mój Maluszek Kopie B. Delikatnie I Czuje Go Ok 5 Razy W Ciągu Dnia To Chyba Mało. I Ja Juz Sie Zamartwiam.....

Witam wszystkie kobietki w ten sloneczny dzionek:happy:

Jak tam Naur? Zrobilas USG?
Mrozik co ty sie tak meczysz z tym brutalem:confused::baffled::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bierz wolne jesli mozesz,dzidzia tez ma stres kiedy mama sie denerwuje,wyslij zdjecie tego twojego szefunia, zaczniemy go dokladnie opisywac,lepiej bez ciuchow, moze bedzie sie mozna z niego dobitnie posmiac:-D:-D:-D

Sylwia
moj maly to czasami rusza sie tak intensywnie ze mysle sobie "cos nie tak", moze sie maluszek denerwuje,albo juz teraz charakterek i temperamencik sie ksztaltuje???:confused::confused::confused:,a czasami odpoczywa, i wogole sie nie rusza.Czasami wierci sie tak delikatnie,przekreca, a czasami puknie delikatnie.:tak:

Mrozik to jak z tym zdjeciem?

Sylwia wejdz na Forum Baby boom(to ta glowna strona od ktorej sie zaczyna forum)i na koncu jest watek "Jak kozystac z forum"a w nim porady odnosnie suwaczka, a pod spodem "test" tam poprobuj

Rozbawiłaś mnie troszkę Ola :tak: . Zdjęć niestety nie posiadam, jakbym posiadała to jakieś rytuały bym już na nich odprawiała, kłócie szpilką itp ;-) :-D .
Nie chce mi się w domku siedzieć, dobrze mi w pracy, bo mam zajęcie. Chciałam chociaż do końca maja popracować. Ostatnio jeszcze zapowiedzieli podwyżki, a nieobecni nie mają racji głosu :-( . Jak mnie będą stresować to pewnie że idę na zwolnienie. Na razie takie na postrach - dwutygoidniowe wezmę, ale chyba od przyszłego tygodnia, od piątku, to na weekend majowy się załapię​

Ech to mój chyba leniwiec. Od 2 dni jstem w 20 tygodniu i nigdy nie było intensywnie. I chyba nie lubi, gdy siedzę. Wtedy go czuję najczęsciej. A co z tym suwaczkiem?

reklama
Sylwia - Ola ci wyżej napisała jak go wstawić, poszukaj na tej stronie :tak:.
A jak sie siedzi to maluszek ma mniej miejsca i bardziej go chyba czuć jak kopie. Ja wyczytałam że jak się chodzi to wtedy go bujasz i on zasypia, bo mu dobrze w takiej kołysce. A jak siadasz lub kładziesz sie to się budzi :-D

Do góry