reklama
Viviana pierwsze mleko, czyli siara jest żółta, mocno żółta i dość gęsta, no i słodka. Ale zaczyna się od przezroczystego, które potem gęstnieje, więc to już początek laktacji.
Sylwia mam prośbę: czy mogłabyś pisać normalnie, tzn, bez dużych liter Bo To Się Bardzo Niewygodnie Czyta..
Ola z tym usg to nie tak prędko, muszę jutro wyżebrać skierowanie, potem się umówić na badanie.
Dzisiaj z ciekawości się zmierzyłam, ale dziwnie: cycki 100cm, brzucho (w pępku) 92cm i tyłek też 100, hihi, niedługo będę równa!
Sylwia mam prośbę: czy mogłabyś pisać normalnie, tzn, bez dużych liter Bo To Się Bardzo Niewygodnie Czyta..
Ola z tym usg to nie tak prędko, muszę jutro wyżebrać skierowanie, potem się umówić na badanie.
Dzisiaj z ciekawości się zmierzyłam, ale dziwnie: cycki 100cm, brzucho (w pępku) 92cm i tyłek też 100, hihi, niedługo będę równa!
reklama
No u mnie to na razie przezroczyste jest....Viviana pierwsze mleko, czyli siara jest żółta, mocno żółta i dość gęsta, no i słodka. Ale zaczyna się od przezroczystego, które potem gęstnieje, więc to już początek laktacji.
Podziel się: