reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Co do mierzenia to dobry pomysł...tez musze
Ja do szkoły rodzenia sie juz zapisalam, bo potem moze nie byc miejsc, u mnie szkola rodzenia zaczyna sie od 30 tygodnia wiec mam jeszze czasu troche....

reklama
Ale sie rozpisały:-D dobrze niech nam forum rozkwita na wiosne:-p a u nas dzisiaj typowo wiosenna pogoda i troche slonka nawet,pieknie:-)

Cześć kobietki!

Mój maluszek rusza się, przeważnie jak leże. Kiedy mama chce odpocząć to maleństwo bryka :-)
Byłam dzisiaj na konsultacji u kardiologa. Na razie stwierdził, że to kołatanie moze wynikać z tego że organy wewnętrzne trochę zmieniły położenie, dzieciątko się rusza i przepona tez trochę przeszkadza. Na wszelki wypadek dał mi skierowanie na EKG 24-godzinne (termin mam na 10 maja) i wtedy zobaczymy co dalej. Z kolei na wizycie u ginekologa wyszło mi, że mam za wysoki poziom cukru i muszę iść do poradni diabetologicznej. Mam nadzieję, że nie będe miała cukrzycy ciążowej :-( Poza tym moje dzieciaczki znowu choruja i ja oczywiście tez jestem zakatarzona. Mam nadzieję, że na katarze się skończy :baffled:

Sylwia, a ja nic nie widzę :-( , chyba mój komp sobie nie radzi. Może w domku uda mi się suwaczek podejrzeć :tak: . Ja Madziara strasznie boję sie tego badania cukru. Mam nadzieję że wyjdzie dobrze. Za ciebie trzymam kciuki żeby też było jak najlepiej​

Ja na 10 maja dzisiaj umówiłam się na trójwymiarowe USG w Lublinie. Takie odległe terminy. Będę wtedy w 24/26 t.c. Podejrzę dzidzie co robi w moim brzuszku;-)

reklama
Do góry