reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Widzisz Ola, zapomniałam o kości ogonowej. Jak wstaje od kompa to mnie boli, ale nie tak strasznie. Z moich koleżanek żadna tego nie miała. Czy z ta kością to normalne?, bo ja swojej lekarki zapomniałam zapytać​

reklama
Lekarz mowil ze to normalne, u mnie jest tak jak chodze za duzo, normalnie jak stara babcia, wstaje jak slon, klade sie jak slon, a moj C. patrzy sie na mnie z litoscia i chce pomoc, ale czasami go wyganiam bo jeszcze nie jest ze mna tak zle!!!!:wściekła/y:

Kira z ta kreska na brzuchu to u mnie jeszcze nie widac, tak jak u ciebie,taka blada ,ale napewno z czasem zaczna sie przyciemniac:tak:

Mnie po wysiłku,np. długim spacerze, sprzątaniu, długim staniu potem biodra i dół pleców tak kłuje, ale to normalka, bo miednica się poszerza, gdyby nie to to byśmy nie mogły urodzić.
A kreski jeszcze nie widać.

ja tez jeszcze nie mam tej kreski na brzuchu, ale za to wyrosly (albo pociemnialy... :baffled: ) mi wloski na tej linii do pepka... :no: :sick: ble..

No mi tez!!!!!!!!!!!:szok:wogole to mi sie jakos zdaje jakbym sie jakas taka wlochata zrobila na brzuchu:no::no::confused::confused:, moze to tylko zludzenie???:baffled:straszne!!!!!

Odnośnie tej torby do szpitala to ja napisze tylko dwie rzeczy. Po pierwsze polecam majtki jednorazowe. Rzeczywiście z samą podpaska między nogami nie sposób chodzić a w majtkach zwykłych nie wolno. Te są przewiewne i super sie sprawdzają. Po drugie jesli chodzi o pieluchy to pamiętajcie, że te brudne rzeczy musi mąz zabrac do domu i uprać więc jak będziecie używac pieluch tetrowych to cztery to zdecydowanie za mało. Musicie mieć zapas. Poza tym maluszka zawija się w dwie pieluchy a taki maluszek umie siusiać często :-)
Ja wszystkie moje dziewczynki chowałam na tetrze (tylko na spacery pampers) i naprawdę tempo zużycia jest zastraszające - więc 30 w domku to minimum.

OLA my postanowiliśmy ze ślubem nie czekać...nie widze zadnego problemy zeby brac slub z brzuszkiem, bierzemy slub konkordatowy...zostalo 18 dni i juz mam stresik...;-) tak poza tym to chcialam jak najszybciej byc zona mojego Andrzeja i juz nie moge sie doczekac !!!! jak cos to pytaj.

Ja kreski tez jescze nie mam:-D

reklama
Włochata to i ja sie zrobiłam:eek: A w niektórych miejscach stercza mi tak jakbym je goliła:-D az sie wstyd rozebrac.ale podobno przy naszej burzy hormonów to normalne:tak: moja kolezanka miala tez włosy na plecach i szyji:szok: wiec ja sie ciesze ze tylko na brzuchu mam:-)

Do góry