reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Wspaniała analiza Naur :-D Zgadzam sie w 100%.
u nas tez pogoda wspaniała a wczoraj pokazała mi sie kreska ciążowa.na razie taka jasniutka ale pewnie sciemnieje:-) a wy macie?

reklama
Ja nie mam kreski. A co do szpitala, to u nas zwyczajnie dają, nie na stałe oczywiście, ale zawsze czyste ubranko. W tym szpitalu rodziło zresztą wiele moich znajomych i zawsze te same opisy. Myśle że u mnie sie nic nie zmieni, ale jak będe chodziła na szkołe rodzenia to wypytam o wszystko, bo ona jest właśnie w tym szpitalu. Nawet miniwyprake dla maluszka dają, jakieś próbki kremów itp.​

AAA, widzisz, nie pomyśklałam ze pokarm może się ulewać już w szpitalu z cycuszków :-D , na wszelki w takim razie zapakuję biustonosz.
A od czassu jak napisałam że mnie się dziecko wogóle nie śni, to teraz prawiue codziennie mi sie śni, zawsze jest chłopczykiem i zawsze pojawia sie niewiadomo jak, poprostu znika z brzuszka i pojawia sie obok ;-)​

takie próbki u nas tez daja-pampers,nivea itp.ale o ubrankach nic nie słyszałam,podkladów też raczej nie(u nas)tylko lignina:-(

U mnie w szpitalu nie daja dla dzidziusia nic, podkladow tez nie ma,jest lignina...
Co do jedzenia to tez pewnie wezme ze soba...

Widze, ze wy tu juz o torbie do szpitala :happy:
Ja jeszcze nie jestem w stanie tego zapamietac. :-D

Dziewczyny, czy ktoras z was tez tak bola nogi??? jak juz od jakiegos czasu ruszam sie jak stara babcia.... bola mnie nogi w biodrach, w pachwinach- cala okolica miednicy przy biodrach od srodka (czyli kosci)... Ciezko mi sie wstaje, chodzi po dluzszym siedzeniu i przeklada w nocy z boku na bok...

Mnie nogi nie bolą...Boli krzyż jak dłużej się schylam...albo jak źle leże...:baffled: Lidka a może są jakies ćwiczenia?? Bo to męczące strasznie musi byc....

Opisałam się i mi komp siadł, więc w skrócie teraz. Mnie nogi nioe bolą, za to plecki bardzo, a to za sprawą "wadliwego" kręgosłupa. W nocy często się przez ten ból budze i nie moge zasnąć, a przekręcic sie to już wogóle.​

reklama
Mongea,wspolczuje co musialas przejsc!!!!Tez jestem wierzaca i tez pomodle sie za mala.
Kurcze z tymi bolami Lidka to mam straszne bole krzyza i kosci ogonowej, a bole nog to pewnie jeszcze tez bede miala.
Viviana ide do ciebie po rade, bo u nas tez jeszcze przed slubem, planowalismy wszystko w momencie kiedy dowiedzielismy sie ze jestem w ciazy, potem to jakos sie zatrzymalo bo nie czulam sie zbyt dobrze, a teraz to juz sama nie wiem czy nie lepiej po urodzeniu, czasami mi slabo i te bole krzyza, myslimy o cywilnym, jak tylko dojda moje papiery z Polski to zaczynamy, ale nie wiem co z koscielnym, jak to jest u ciebie?

Do góry