reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Chciałabym podziekowac pewnej osobie Majowej mamieMarcie za wsparcie pomoc przu suwakach duza buzka :)

reklama
powodzenia Pati na pewno wszystko bedzie ok ;) ogladaj swoja fasoleczke ;D
jak zadzwonilam po wizycie u lekarza do mojego partnera i powiedzialam , ze dzidzia ma juz cale 3 mm to ....powiedzial " naprawde , popatrz kochanie jakie mamy wielkie dzieciatko " ;D

moja dzidzia po 2-gim USG (na pierwszym był tylko pęcherzyk ciążowy) miała 11 mm i dla mnie była już ogromna :)

Bylam na wizycie potwierdził ciaze :laugh: ;)na szczescie nie moglam uwierzyc teraz tak mam na [pismie] zapisal luteine profilaktycznie dopochwowo bo przed tem mialam problemy z jajnikami ale gratulowal i za miesiac kazal wrocic ciesze sie bardzo choc widzialam tylko pecherzyk to wiem juz ze tam jest....

Witajcie jak sie dzis czujecie?ja dzis troche sie nabiegalam po zusach nawet mi raz zrobilo sie slabo ale ok mysle o malenstwie caly czas pozdrawiam ;)

witam sierpniowe mamusie! dziś zrobiłam test, na szczęście wyszedł negatywny... na szczęście bo mam już jednego szkraba, który właśnie zaczął raczkować i kuuupaaa przy nim roboty! z dwójką nie dałabym rady!
a już myślałam, że i ja będę sierpniową mamusią!
:) :) :)
dziewczyny przed wami osiem najcudowniejszych miesięcy! dbajcie o siebie i wasze maleństwa! kiedy wspominam usg, pierwsze ruchy... łza się w oku kręci! nie ma nic cudowniejszego od tych (nieco bolesnych :) ) kopniaków w żebra! no ale nie będę się rozpisywać!
powodzenia życzę!
i samych szczęśliwych chwil z maluszkami!
buziaki!

magda i michałek

Witaj Toja szkoda ze nie bedziemy mogly pisac sobie o naszych odczuciach duza buzka papapaa ;)

reklama
Mam pytanko czy na poczatku tak dziwnie jak by delikatnie bolał was brzuch?mnie czasem zaboli jak by jajnik nie wiem biore folik i luteine witam wszystkie brzuchatki :laugh:

Do góry