reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Strasznie sie ciesze ze nie jestem sama i mozemy pisac sobie a pytalas jak sie czuje;mam mdlosci,piersi mnie bola,dzis o 4 rano wymiotowalam ale ogolnie jestem szczesliwa i usmiechnieta,maz sie cieszy wiec czego mam wiecej chciec.Modle sie zeby wszystko bylo ok :D i czekam na brzuszek a Ty jak sie czujesz w ktorym jestes?

reklama
Małe sprostowanie LILITH fajnie ze tez masz tak na imie :laugh: SILunia super ze razem w sierpniu urodzimy ;D

Pati z tymi imieninami to chyba ci chodzilo o lilith , bo ja niestety nie jestem patrysią  :laugh: , my bylismy u lekarza w poniedzialek i narazie wszystko ok , serdeszka jeszcze nie bylo widac ale idziemy znowu po swietach wiec mam nadzieje , ze wtedy sie napatrze.....jezeli chodzi o mdlosci to zemdlilo mnie tylko raz na razie , zobaczymy co bedzie pozniej , dzisiaj mija dokladnie piaty tydzien wiec pewnie urodzisz zaraz po mnie lub moze w tym samym czasie  ;D
i nie martw sie mamusiu musi byc wszystko ok , z dzidzia napewno jest the best  :laugh:

pati z tego co wiem to mija dzisiaj dokladnie 4 tydzien wiec macie tydzien roznicy :) od jutra mozecie juz mowic ze jestescie (silunia w 6 tygodniu a pati w 5 tygodniu ciazy ) :)

Majowe brzuchatki sierpniowe 3majmy sie razem cieplutko wielkie pozdro dla WAS ;)juz wszystko wiem troszke jestem w szoku dlatego tak jest Lilith to Pati i rodzi w Maju a SIlunia urodzi tak jak ja wczesniej  :laugh:

na razie mi sie strasznie dluzą , po pierwsze dlatego ,ze jeszcze ie powiedzielismy rodzinie , na razie wiedza tylko bb- owiczki i my dwoje :laugh: po drugie ostatnio troszke chce mi sie spac w ciagu dnia , po trzecie chcialabym miec juz choc minimalnie widoczny brzusio , po czwarte chcialabym wreszcie zobaczyc serduszko mojego malenstwa ;D

reklama
no ja czasami tez mam wrazenie ze mi sie strasznie dluzy, ale jak sobie pomysle ze dopiero co bylam w 6 tygodniu i tez bylam zmeczona i skolowana a teraz to zaraz mi sie 17 tydzien zacznie to z perspektywy czasu stwierdzam że to jednak szybko mija :)

Do góry