reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

silunia

mama Zuzu
Miasto
Ambilly
witam
moje , przepraszam nasze malenstwo, urodzi sie w sierpniu , czy jest tu ktos jeszcze w takiej wczesnej ciazy ?????
Zgloscie sie mamusie sierpniowe 2006 ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Silunia jeszcze nie skladalam Gratulacji!!! wszystkiego najlepszego z okazji Bobaska!!!!:):):):):) i wielkie Gratulacje!!!

Lilith serdecznie dziekuje , jeszcze nie moge uwierzyc ze to malenstwo jest w srodku we mnie , ze sie udalo . chodze usmiechnieta od ucha do ucha i smieje sie do wszystkich jak glupi do sera ,
;D
dziekuje jeszcze raz

Witam jestem z Poznania Pati tez mam termin na sierpien wiec gratuluje wszystkim sierpniowym brzuchatka hhiheee ;D pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie <maj2006 gratulacje dla Marty> :laugh:

:) ja również gratuluję ale to już wiesz ;) teraz czekajmy na założenie dużego wątku z sierpniowymi mamusiami:)

Ja również czekam na watek sierpniowy duzy usmiech na moderatora ;D jestem taka szczesliwa jak pewnie kazda z WAS serdecznie jeszcze raz pozdrawiam BUZIACZKI :p

Witaj!!!
serdeczne gratulacje!!! sierpnien to super miesiac!!! sama urodzilam sie w sierpniu i tez nazywam sie PAti :):):) wiec to strasznie sentymentalne:)

Pati , jak strasznie sie ciesze , ze ktos tu jeszcze trafil , ze nie bede sama :)
jak sie czujesz, jak malenstwo , w ktorym tygodniu jestes, mow wszystko czekam na wiesci . buziaki ;D

reklama
Hej Silunia ja mam imieninki w sierpniu 28 Ty pewnie tez? :laugh: jestem w 4tyg.ciazy,wczoraj potwierdzilo to Hcg dzis ide do lekarza cala noc nie spalam bo tak mnie emocje braly ze ciagle myslalam wyobrazalam sobie jak to bedzie.

Do góry