reklama
Naur , bardzo szybko, pamiętam jak nie mogłam uwierzyć , że jestem w ciąży i idąc na pierwsze USG Weroniki myślałam sobie : Jak ja się zachowam jeśli lekarz powie , że tam nic nie ma, że test kłamał, a ja mam jakieś zaburzenia horm. Dodam , że to było ok 12-14 tygodnia. Dopóki nie zobaczyłam małej na monitorze miałam serce w gardle czy to napewno to. Te same emocje towarzyszyły mi teraz kiedy szłam na pierwsze USG. Niestety nie mam żadnych zdjęć ani z pierwszego , ani z drugiego USG zostały w szpitalu przy karcie "choroby".Z trzeciego USG mam cztery zdjęcia , ale tam prawie nic nie widać , bo to nawet nie zdjęcia tylko wydruk z drukarki, więc trzeba mocno się wpatrywać , żeby w ogóle coś zobaczyć.
Hej mam pytanie do was dziewczynki.Znalazłam na innym forum post jednej dziewczyny która napisała że jej dzidzia w 14 t.c miała 16 cm.Moja w 13 ma 7.5 cm,lekarz twierdzi ze wszystko jest ok.Czy to nie za duża różnica?Czy z moją fasolką jest coś nie tak,czy może ona maolbrzymka?:-) Jak to u was z ta wielkoscia?(długością)
reklama