reklama
AsiaK.
Fanka BB :)
a o jakich jeszcze formach anty mylalyscie poza tabletkami?
ja nigdy sie nie zabezpieczalam... bo nie musialam a teraz to sama nie wiem
chormonalna forma u mnie odpada...
mnie na sex kreci tylko lubie troche dyskrecji i intymnosci a tego mi brak... dziecka wszedzie... zawladnely tez nasza sypialnia...
ja nigdy sie nie zabezpieczalam... bo nie musialam a teraz to sama nie wiem
chormonalna forma u mnie odpada...
mnie na sex kreci tylko lubie troche dyskrecji i intymnosci a tego mi brak... dziecka wszedzie... zawladnely tez nasza sypialnia...
wiecie ja myslalam, ze po dzecko kobieta jest za przeproszeniem szersza ale chyba wrecz odwrotnie bo ja sie czulam jak podwojna dziewica;p normalnie drugi pierwszy raz..
a z tymi dziecmi to tak jest nasz Antek to chyba cos wyczuwa bo takto spi spokojne a jak cos to zaczyna sie wiercic....
moje plamienie przy cerazette zamieniło sie w okres;/ ciekawe jak długi....
a z tymi dziecmi to tak jest nasz Antek to chyba cos wyczuwa bo takto spi spokojne a jak cos to zaczyna sie wiercic....
moje plamienie przy cerazette zamieniło sie w okres;/ ciekawe jak długi....
Elena
Grudniówka 2010
a mi mój ginek nie zapisał żadnych tabletek,bo nie mozna brać niczego jak się karmi piersią.a do spirali mój p.doktor jest bardzo sceptycznie nastawionyi co tu robić?:-)
Można brać Azalie i Cerazette. Jedyne tabletki, które nie hamują laktacji.
Dziewczyny a Ja mam problem w piatek rano kochalam sie z mezem i zaczelam krwawic wieczorem i tak do dzisiaj ciagle krwawie.Tzn pierwszego dnia bylo to brazowe plamienie w nocy ustalo a rano pojawila sie normalnie czysto czerwona krew czekam az samo przejdzie bo nie mam jak sie wybrac narazie do lekarza.CZy macie moze pojecie co to moze byc?Slyszalyscie o takim czyms?Dodam ze przy porodzie gleboko peklam z jednej strony,nie byl to moj pierwszy stosunek ale najmocniejszy no i ze biore tabletki i nie pora na okres jeszcze bo jestem w polowie cyklu.
Może to faktycznie okres, wiesz po ciąży możesz być "rozregulowana", ale może lepiej wybierz się do lekarza.
A mój pierwszy raz po ciąży był dokładnie 6 tyg po porodzie, bolało, ale na początku. potem to już normalnie, okres tez dostałam szybko po urodzeniu
A mój pierwszy raz po ciąży był dokładnie 6 tyg po porodzie, bolało, ale na początku. potem to już normalnie, okres tez dostałam szybko po urodzeniu
ariska
Fanka BB :)
HEHE temat był poruszany 4mce temu
wiec lekarz chyba Gosi nie potrzebny teraz
reklama
a ja z pytaniem... bo byłam ostatnio u gina i przepisał mi tabletki cerazette i tak się zastanawiam czy wykupić receptę czy nie. Są może tu na forum jakieś dziewczyny które je biorą lub brały i mogą coś na ich temat powiedzieć, czy wystąpiły u Was jakieś nieporządane objawy ich przyjmowania? jak się czułyście po nich? czytałam inne opinie i już sama nie wiem.
wiem ze każdy organizm jest inny i i naczej może reagować
wiem ze każdy organizm jest inny i i naczej może reagować