reklama
M
marul
Gość
Mamuska czy wracając do domu mam kupić ananasay?
Nikos
Mama Kuby i Leny
marul pisze:Mamuska czy wracając do domu mam kupić ananasay?
oooo!!!
Wydało się o czym Marul marzy!!!
Hahaha ;D ;D
M
marul
Gość
no nie wiem, nie mam widać zbyt dużego doświadczenia w smakowaniu spermy w ustach, (tylko nie pisz, że żyje się tylko raz i dużo tracę) w zasadzie żadnego nie mam, a poza tym chodziło mi o zapach a nie smakLucyann pisze:marul skad ta opinia ze sperma nigdy rybami nie smakuje??? a ananasy nie dzialaja!! podziwiam tylko te laseczki w filmikach im to idzie nad wyraz glako i bez zadego niesmaku moze go juz nie maja?? ;D
marul ta opinia w nawiasie to chyba to czego ty podswiadomie jednak pragniesz; skoro wiesz lepiej co chce napisac -a niby skad??? pocztaj polecam anatomie ukladu wechowo smakowego dowiesz sie ze na wrazenia smakowe ok 70% ma wplyw to co czujemy w 5%to co widzimy a reszta to kubeczki smakowe.....poztym myslam ze mezczyzni sa bardziej wyzwoleni i probuja z czego sie skadaja czy np.spermy??przeciez to tylko TY i nik nie podejzewa ze jak prbowales to cudzej....hihihihihi ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
Mamuska piszesz piekna polszczyzan ja pisze szybka i pare spraw na raz ....nie uzywam polskich czcionek; nie musisz czytac moich wypowiedzi...!!za moment bedzie na temat interpunkcji ??
rozumiem ze ta uwaga to na temat watku na nastepny raz prosze o prywatna wiadomosc?? czy to moze jakies popisy??
rozumiem ze ta uwaga to na temat watku na nastepny raz prosze o prywatna wiadomosc?? czy to moze jakies popisy??
Podziel się: