reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SEN-przesypianie nocy

a co Iwonka miałabyś go oklepywac po twarzy i nie pozwalać zasnąć?:eek:

Jejku, mi nie o to chodzilo:baffled: Ja bym sie po prostu bala, ze po tylu godzinach przespanych w ciagu dnia Zuza nie bedzie chciala spac w nocy tyle ile spi.Ale w zasadzie Zuza ma 2 drzemki tak po 2h wiec na to samo wychodzi co u ciebie Iwona.

reklama
A moje dziecko od ok 2 tygodni znowu budzi się w nocy na jedzenie i nie wiem czy mam coś z tym zrobić?
Było juz tak, że 3 m-ce przesypiał całe nocki, jeśli się zbudził to dawałam mu herbatkę i było ok, ale pewniej nocy podniósł krzyk i nie chciał herbatki, wypił mleczko i zasnął i tak już 2 tyg.
Dziś w nocy próbowałm jakoś to przełamać ale efektem tego było że wstawałm kilkanascie razy do niego :)tak:) aż w końcu o 5.30 dałm mu butle i był spokój...
Czy Wasza maluchy tez jeszcze jedzą w nocy?
Co robić?

Moj Kuba juz bardzo dlugo nie jada w nocy odkad skonczyl 5 m-cy i generalnie spi cala noc wiec nie mam z tym problemu. Wydaje mi sie ze skoro Kubus sie budzi ci w nocy na jedzenie to moze tego potrzebuje i nie walcz z nim.Moze mu to wkrotce przejdzie:tak:Ja wiem ze niby dziecko juz w nocy nie powinno jesc ale to co masz zrobic:baffled:

Monika współczuję,my z dwa tyg temu też mieliśmy kilka nocek z pobudkami co godzinę np,okazało się,że były to ząbale;-)Teraz jest lepiej o wiele ale Marcel je w nocy cały czas Elisabeth,tak niestety,co prawda już kilka razy obudził się dopiero k 6stej rano z czego się bardzo cieszę.Poczekam jeszcze cierpliwie przynajmniej do urodzin a potem zobaczymy:-)

Ika Iwonka...tak sobie cichutko myślę że to ząbek :baffled:...do tego dochodzi jeszcze katar :baffled: Cud miód...a co mogę robić??? :eek: Muszę przetrzymać to z nadzieja że jak przyszło to i sobie pójdzie :-p:zawstydzona/y:

monika3 - to podaj malej czopek Vibrucol na noc,to ja wyciszy,Ty przespisz sie troszke.Pomaga to przy zabkowaniu i przy infekcjach tez,gdy dziecko jest rozdraznione.

Ja nie bede nic pisac na temat snu mojej mlodszej corci..zeby nie zapeszyc:happy2::happy2::happy2::happy2:

Pozdrawia Katka:ninja2:

reklama
Monis Dawidek dostał raz ... przespał cała noc - chodzi oczywiscie o noce kiedy zabkował - i po tej nocy spał juz tak cały czas ... do następnego ząbkowania ;-)

Do góry