U
użytkownik 838
Gość
Ja ze swoja spie od Jej urodzenia. W szpitalu razem i teraz razem. Tylko maz narzeka, ze malo miejsca teraz mamy :-) A ja nie mam serca Jej odkladac do lozeczka :-( Zaczne, jak bedzie miala 2-3 miesiace...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuj spać jedną noc z pieluszką tetrową a puźniej włóż ją jej do łóżeczka. Może jak będzie czuła twój zapach będzie jej się lepiej spało bo będzie czuła się bezpieczniej.
U nas bardzo bardzo podobnie - Szymon w nocy ma dwie, żadziej trzy pobudki, zwykle przesypia do 6:30, czasem do 7:30 a nawet kilka razy jak wzięłam małego do nas do łóżka to chrapaliśmy do prawie 9ej:-) ale generalnie staram się go kłaść w nocy do łóżeczka choć nie powiem - UWIELBIAM jak śpi z nami:-)gdyby tak sie dalo :-), niestety czlowiek to nie robot,
moja budzi sie w dzien o bardzo roznych godzinach a bardziej spi o roznych godzinach bo ostatnio mniej spi niz nie spi. W noce natomiast sa dosc regularne. kapiel ok 19, potem cyc do 20 czasami 21 sen w lozeczku do 2 a dokladniej do 1.40 ( chyba cos ja regularnie o tej godzinie budzi- autobus nocny?? ), potem 4 i przed 6 i czasami zasypia o tej 6 do 7.30 ale czesciej nie spi juz do ok 11. Ja nie wyciszam domu jak spi, wrecz przeciwnie zawsze jest tv lub radio wlaczone, czasami maz jakas wiertarke wlaczy i spi, idealny okazuje sie odkurzacz (mitagonka-sprawdz moze u Ciebie tez odkurzacz sie przyda- moje obie corki spia tzn starsza spala do ok 1 roku idealnie przy odkurzaczu, gdzies kiedys czytalam ze odkurzacz ma podobny dzwiek do wod plodowych).Wiec cisza absolutnie nie, w nocy mamy wlaczona lampke ale taka matowa leciutkie swiatlo daje, zebym trafila cycem do buzi :-)