reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen maluszkow

Ones nie no masz racje zaduzo nic nie mozna dawac bo jednak organizm tez sie przyzwyczaja ja juz jak daje to tylko jak ma goraczke zeby dobrze znosi wiec to tylko w naglych przypadkach

reklama
Wspołczuje wszystkim niewyspanym mamom i łącze się w bólu bo u nas znowu kiepskie nocki :/ Chociaż właściwie nie tyle nocki co poranki. Jak juz pisałam na wizytowym , Patryk ma okropny kaszel, który go budzi na ogół nad ranem czyli w okolicach 4-5 ... no i już po spaniu :///
A już mieliśmy chwile spokoju między jdnymi zębami a drugimi, ale cóż, trzeba się przemęczyć jakoś ... Chyba niedługo będę spała na siedząco z otwartymi oczami ;)))

Roxi- ojoj, oby kaszel szybciutko minal!!!I zeby zęby bezbolesnie sie przebily...

U nas wrocilo niespanie nocne - dzis od 4-6.30 ,potem niecala godzina snu ze mna w lozku i o 7.15 witaj dzionku...Maz zajal sie Mlodym do 8.40, wiec jeszcze dospalam i funkjonuje OK. Maly padl przed poludniem i chrapie:-)

Ones kurczę szczerze współczuję tych nocnych/wczesno rannych pobudek.
Dla mnie w tygodniu to pikuś, ale jak mam wstać w sobotę/niedzielę o 4-5 rano to od razu mam ciśnienie wysokie, nie muszę kawy pić (ale i tak piję, bo lubię).

Ja to juz nie mowie jak wspolczuje ones:-( czesto mowie mojemu k ze ty wstajesz po nocach tyle razy to niechce mu sie wierzyc bo tego nie zna bo kuba i bartek szybko zaczeli przesypiac noce za co bardzo dziekuje losowi!:-)

wioli - no jest to meczace na dluzsza mete, ale juz sie przyzwyczailam. Wiesz, obecnie nie pracuje, wiec w dzien odsypiam z Malym i jakos leci. Pocieszajacym jest fakt, ze Pawel robi sie coraz wiekszy, zebow coraz wiecej, wiec niebawem zacznie i ladniej jesc, i ladniej spac. Oby!:eek:

onesmile, też sobie tak powtarzam :-D;-) wkońcu kiedyś muszą zacząć normalnie spać :tak: chociaż koleżanka mnie ostatnio "pocieszyła" że jej córka ma 6 lat i kilka razy w nocy się budzi :baffled:

reklama
Do góry