reklama
Roxannka
Pracująca mama!
Wspołczuje wszystkim niewyspanym mamom i łącze się w bólu bo u nas znowu kiepskie nocki :/ Chociaż właściwie nie tyle nocki co poranki. Jak juz pisałam na wizytowym , Patryk ma okropny kaszel, który go budzi na ogół nad ranem czyli w okolicach 4-5 ... no i już po spaniu :///
A już mieliśmy chwile spokoju między jdnymi zębami a drugimi, ale cóż, trzeba się przemęczyć jakoś ... Chyba niedługo będę spała na siedząco z otwartymi oczami ))
A już mieliśmy chwile spokoju między jdnymi zębami a drugimi, ale cóż, trzeba się przemęczyć jakoś ... Chyba niedługo będę spała na siedząco z otwartymi oczami ))
onesmile
Świat według Pafffcia
Roxi- ojoj, oby kaszel szybciutko minal!!!I zeby zęby bezbolesnie sie przebily...
U nas wrocilo niespanie nocne - dzis od 4-6.30 ,potem niecala godzina snu ze mna w lozku i o 7.15 witaj dzionku...Maz zajal sie Mlodym do 8.40, wiec jeszcze dospalam i funkjonuje OK. Maly padl przed poludniem i chrapie:-)
U nas wrocilo niespanie nocne - dzis od 4-6.30 ,potem niecala godzina snu ze mna w lozku i o 7.15 witaj dzionku...Maz zajal sie Mlodym do 8.40, wiec jeszcze dospalam i funkjonuje OK. Maly padl przed poludniem i chrapie:-)
Ja to juz nie mowie jak wspolczuje ones:-( czesto mowie mojemu k ze ty wstajesz po nocach tyle razy to niechce mu sie wierzyc bo tego nie zna bo kuba i bartek szybko zaczeli przesypiac noce za co bardzo dziekuje losowi!:-)
onesmile
Świat według Pafffcia
wioli - no jest to meczace na dluzsza mete, ale juz sie przyzwyczailam. Wiesz, obecnie nie pracuje, wiec w dzien odsypiam z Malym i jakos leci. Pocieszajacym jest fakt, ze Pawel robi sie coraz wiekszy, zebow coraz wiecej, wiec niebawem zacznie i ladniej jesc, i ladniej spac. Oby!
onesmile
Świat według Pafffcia
Ones zeby niebylo pozniej tak ze pawcio bedzie spal z ty z przyzwyczajenia bedziesz siedziec i czuwac;-)
Kto wie
reklama