reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen maluszkow

Kania ty nie myśl ze incydent tylko pomysł sobie ze tak będzie zawsze:-)

Za to u mnie coś sie porobilo 3 razy sie Kuba budził w nocy niby tylko na chwile ale jednak na dobre wstał o 6:szok:Tyle ze nie wyciagalam go z łóżka pozwolilam mu pogadać godzinę a sama jeszcze polezalam boje sie troszkę ze go coś łapie bo jest strasznie marudny moja mama jest chora k wczoraj wrócił z pracy tez połamany :crazy:

reklama
Wioli mam nadzieję, że choróbsko się nie przyplątało do Was, i Kubusia nie dorwie.
Może zęby mu idą i dlatego tak się w nocy budził.
Oby to tylko chwilowe, i dziś pośpi lepiej.
A w ciągu dnia też się tak budzi???

Wczoraj praktycznie nie spał w dzień chodził marudzil sam niewiedzial czego chce zeby mu sprawdzalam nic nowego nie widać :eek:Mam nadzieje ze dzisiaj pospi normalnie bo mam w planach drzemke;-)

wioli - chorobskom mowimy: a kysz!!!Zdrowka i udanej drzemki!
kania - woow, super, zazdroszcze takiej nocki. Oby juz tak zostalo!!!!!

U nas pobudki co pol godziny od 23.30 do 4tej rano, wolanie 'mama', przewalanie i pobudka na dobre pare minut po 6stej...Padl na drzemle 11.45, ciekawe, czy dzis te 3 godziny pospi...

Ones juz myślałam ze pawełek pogodził sie z jedzeniem i spaniem ale widzę ze dalej sie gniewa;-)A pije jeszcze mleko w nocy?

ones:-(,współczuję...
...u nas tez dni dobroci dla matki sie skończyły:dry:.Wczoraj o 1.00 pobudka (poprzedzona dwiema "drobniejszymi" na smoczka) i domaganie się książki:baffled:.Po jakiejs godzinie "czytania" usnęła....

Ones, Happy :-( współczuję
Wioli mam nadzieję, że u Was lepsza nocka.
U Nas dziś była pobudka po 3 na jedzenie (bo panna wczoraj kolacji jeść nie chciała).

reklama
Happy :***
Trochę jej zmieniłam rytuał, tzn. po kąpieli nie idzie od razu do łóżeczka spać.
Chcę ją odzwyczaić picia mleka w łóżeczku do spania, żeby mi przy butli nie zasypiała, żeby zjadła normalną kolację z nami ale nie wiem czy dam radę to zmienić.
Najważniejsze to się nie poddawać a ja już wątpię w powodzenie tej akcji...

Do góry