reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen maluszkow

Kania u nas taka sytuacja miala miejsce jakoś 2 tyg temu calą sobotę borysek wymiotował,dopiero pod wieczór wypił pierwsze mleko a następne 2 dni miał biegunkę,na szczęście samo przeszło i się unormowało.Zyczę zdrówka

reklama
Makuc ja pierwsze co to pomyslałam o rota,my szczepiliśmy ale skąd mogę wiedzieć czy to akurat to bylo czy nie,ważne że tak jak szybko przyszło tak szybko minęło i mam nadzieje kania że u Was też tak bedzie

Dzieki, ze pytasz :* Ostatnie 3 nocki z jedna pobudka miedzy 4-5 nad ranem, ale tylko na mleko, po wypiciu spi do 7dmej. Sprzedaje Pawla mezowi, ktory szykuje sie wtedy do pracy, a ja zamykam sypialnie i spie dalej do 8smej:-) No tak, to ja moge funkcjonowac:-)

reklama
Zapomniałam Wam wczoraj napisać ,ale jak wiecie z wątku głównego- nie mieliśmy wczoraj wody co oznacza że i kąpieli w wannie tez nie było. Jedynie przemyłam Łukasza płatkami Clinic i wodą przegotowaną. Oczywiście jak go rozebrałam to on leciał od razu do łazienki i się do niej dobijał. Wytłumaczyłam czemu dziś się nie kąpiemy itp. No i gdy przeszedł moment spania, moje dziecko miało większy problem zasnąć, nawet długo to trwało z porównaniem jak mamy taki swój codzienny rytuał. Wydaje mi się że to było z tym związane, bo kiedyś jak wróciliśmy bardzo późno do domu i też kąpiel odpuściliśmy to Łukasz też nie mógł szybko zasnąć a u niego zasypianie raczej nie trwa długo. Zresztą znając swojego syna mogę stwierdzić że on chyba już jest przyzwyczajony do naszych codziennych rytuałów i czegoś mu wczoraj zabrakło, bo on bardzo uwielbia kąpiele:-)

Onesmile dobrze że jest poprawa w śnie Pawełka

Ostatnia edycja:
Do góry