mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
mała mi gratulacje dla Łukaszka :-) :**** ciesze sie że i u Was tak dzielnie maluszek się spisuje![]()
a jak tam u Was w nocy, macie pobudki? u nas dawno nie było, ale jak odstawiliśmy smoka to sie zaczęły, chociaż tej nocy była tylko jedna, ale widze, że ciężko jej na nowo wtedy usnąć..
Kochana bo u nas to nawet pobudki były jak smoczek był. Po prostu smoczek nie ma nic do jakości nocek, serio. Dzisiaj np raz się przebudził, przyszedł do mnie do łóżka- zasnął od razu i go znowu przeniosłam i tak spał do rana. Z kolei wczorajszą noc przespał całą do 6:40 bez zająknięcia. Tak więc ja po prostu widziałam że jemu ten smoczek nie robi różnicy, więc stwierdziłam że warto spróbować go oduczyć. No i nie myliłam się bo nie ma jakiś większych ekscesów:-). Cieszę się że Isia też bardzo dobrze to przechodzi, dzielne te nasze szkraby :*
Poza tym ja się jakoś powoli obawiałam o uzębienie...
Mama mi moja opowiadała że ja ze smoczkiem też pożegnałam się jakoś jak miałam 20 miesięcy, podobno przez dziurę z balkonu go wyrzuciłam i rodzice stwierdzili że to może ten czas aby się go pozbyć:-)