reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

U nas dziś było przedziwnie, bo Wojtek WCALE nie spał w dzień:szok:. Marudził, tarł oczka, a po położeniu do łóżeczka zaczynał fikać i się bawić.
W ogóle ostatnio marudny jakiś - ostatnie takie marudy były przy wychodzeniu ząbków...

reklama
Mamoot, moje dziecie spalo dzisiaj ostatni raz o 13.00.... ale za to jak padlo teraz, to nawet dobranoc nie zdazyl zyrafie powiedziec........ :-D Cos dzis wisialo w powietrzu.......

no a za to mój miał dzisiaj nutę do spania.. zupełnie odwrotnie
rano ro spał od 10 do 12.20 ! szok bo zazwyczaj 30min popołudniu następna drzemka i dotego cały dzień uśmiech od ucha do ucha

Potwierdzam że coś dziwnego wisiało nad Warszawą. Kuba też dziś wcale nie spał, a jak na niego to mega dziwne zachowanie. A o 17 padł i śpi na brudaska :-)

Wojtek tez po południu nie spał, i zasnał na rekach na brudaska:-) ale po 45 minutach drzemki obudził sie mial oczy jak 5 zł więc byla kapiel i spal normalnie w łózeczku na czyścioszka:-D

Ach z Olą też bywa nie wesoło. Wczoraj dała mi do wiwatu, że hej. Wróciłam z pracy godz 20 a ona nie spi. Mąż załamany, Ola ma oczy jak złotówki, brudna, głodna i nie wyrzyta. Jej. PO dłuższej walce poszła jakoś spać. Teraz też drzemie. Dała mi chwile wytchnienia.

reklama
Ja Matiemu zmienilam rozklad dnia, zeby byc dluzej na spacerku w poludnie
i rano daje mu kaszke - dzisiaj po kaszce spal 40 minut, obudzil sie z placzem- zabki??- utulilam go i poslal jescze ponad godzine
a na spacerku spal 70 minut
ostatnia drezmka skonczyla sie o 14.40 a pozniej szalal, kolo 18 zaczal juz byc niezle senny ale czekalismy na tate
o 19 kapiel i Mati od 19.50 smacznie spi...

Do góry