reklama
Wczoraj Mati poszedl spac o 20.20 \Pobudka na karmienie o 23.30, 2, 5, 6 i 7.30 juz sie obudzil w ogole...
pileuche zmienialam dopiero o 6, ani razu sie nie przesikal a i tak sie budzi...
I co ja mam zrbic zeby sie rzadziej budzil???buuu
Na jakims forum czytalam, ze dzieci budza sie z przyzwyczajenia i trzeba odzwyczaic, czyli jak sie obudzi nie dac cyca, poplacze i zasnie...ale jak dla mnie takie metody sa drastyczne jakos...
Gdyby chcial smoka, to dlabym muu smoka jakby sie obudzil i moze by zasnal jakby sobie cos pomentolil...
Moze macie jakies pomysly???????????????????
cicha - nawet nie wiedzial ze organizm moze tyle wytrzymac, 4 miesiace nieprzespanych nocy...non sto impreza!!!:")))))
pileuche zmienialam dopiero o 6, ani razu sie nie przesikal a i tak sie budzi...
I co ja mam zrbic zeby sie rzadziej budzil???buuu
Na jakims forum czytalam, ze dzieci budza sie z przyzwyczajenia i trzeba odzwyczaic, czyli jak sie obudzi nie dac cyca, poplacze i zasnie...ale jak dla mnie takie metody sa drastyczne jakos...
Gdyby chcial smoka, to dlabym muu smoka jakby sie obudzil i moze by zasnal jakby sobie cos pomentolil...
Moze macie jakies pomysly???????????????????
cicha - nawet nie wiedzial ze organizm moze tyle wytrzymac, 4 miesiace nieprzespanych nocy...non sto impreza!!!:")))))
U nas na majówkach dziewczyny stosują metode z ksiażki "Usnij wreszcie". Ja dopiero powoli dojrzewam do tej metody bo jest nieco drastyczna. Mam tą książkę w wersji elektronicznej. Jak któraś chce - mogę przeszłać na maila.
gluszek ja poprosze, wydaje mi sie ze dosc dlugi fragment czytalam z tej ksiazki Baska zamieszczala linka..
maila wysle na privacie)
Mati nie ma klopotow z zasypianiem, kladziemy do lozeczka, gasimy swiatlo, wychodzimy i zasypia, tak od samego poczatku - mowie o wieczornym spaniu....tylko te czeste pobudki mnie rozwalaja..
maila wysle na privacie)
Mati nie ma klopotow z zasypianiem, kladziemy do lozeczka, gasimy swiatlo, wychodzimy i zasypia, tak od samego poczatku - mowie o wieczornym spaniu....tylko te czeste pobudki mnie rozwalaja..
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Ja tez ja tez ! joanna_2012@yahoo.co.uk
Netka-Z1
Zaciekawiona BB
głuszek ja też poproszę
aneta-m1@o2.pl i z góry dziękuję
aneta-m1@o2.pl i z góry dziękuję
i ja Głuszku poprosze dorka82@o2.pl
reklama
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)