reklama
kurde znowu sie obudziłą. Ale byla oewinieta kocykiem na Tracy Hogg, zmieniłam na metodę z "Szczęśliwe Niemowle" i zobaczymy czy będzie jak wcozraj. Mam wielką nadzieje ale czuję ze przedemna kolejna nocka nieprzespana
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Gluszek spoko-damy rade;-)
Baska-u nas wyglada tak ze przy pierwszym przebudzeniu w nocy Noemi idzie do nas do wyrka...No i karmi sie sama...JA tylko robie butle z mlekiem a reszte juz do niej nalezy...Jak sie napije wypluje cyca i spia...czasami troche posteka...
Baska-u nas wyglada tak ze przy pierwszym przebudzeniu w nocy Noemi idzie do nas do wyrka...No i karmi sie sama...JA tylko robie butle z mlekiem a reszte juz do niej nalezy...Jak sie napije wypluje cyca i spia...czasami troche posteka...
Miki prawie całą noc śpi z nami. Idzie spać o 19.30-20.00 w swoim łóżeczku i po pierwszej pobudce zostaje u nas w łózku. Chciałabym odkładac go do łóżeczka, ale właśnie boje się, że się wybudzi i będzie draka. Rano trzeba iść do pracy i wystarcza mi kilkukrotne budzenie w nocy, a nocne krzyki juz sobie daruję :-)
Karmię oczywiście na leżąco i grzemię ;-)
A dziś po pobudce o 3 rano budził sie jeszcze o 3.30, po 4 i po 5 Trochę jestem niewyspana:sick:
Karmię oczywiście na leżąco i grzemię ;-)
A dziś po pobudce o 3 rano budził sie jeszcze o 3.30, po 4 i po 5 Trochę jestem niewyspana:sick:
u nas wciaz zalamka, Mti wczoraj poszedl psc o 19.3o pobudka o 23, 1, 3 i 6 a o 6 zmienialm pieluche zanim nakarmilam to sie tak darl ze chyba pol bloku slyszalo...wychodzi na to ze w nocy je czesciej niz w dzien...
a teraz tez nie chce spac a oczy tak trze i maruda...ahhh a ja jestem padnieta...
Po karmieniu zawsze odkladam Matiego do lozeczka...
a teraz tez nie chce spac a oczy tak trze i maruda...ahhh a ja jestem padnieta...
Po karmieniu zawsze odkladam Matiego do lozeczka...
więc az tak tragicznie u nas nie bylo . Po podbudce tej o której pislaam wstała o 2 i już ją wziłąm do siebie, potem jadła .... nawet nie wiem o której bo wszytsko było przez sen i bez wrzasków i histerii, za to w dzień dalej grymasi z jedzeniem
patrycja24berlin
A ja juz wiecej sie na tym watku nie udziele...wogole chyba nie bede mojego dziecka chwalic..Bo co powiem to na drugi dzien juz sie nie powtorzy...;-) Ale i tak jak widze to u nas jest calkiem,calkiem dobrze
No i dopiero wczoraj moja niunia dostalo duze wyrko... teraz to moze kulac sie w nim To nic ze zajmuje polowe pokoju;-) wazne ze ma miejsca duzo do spania....
No i dopiero wczoraj moja niunia dostalo duze wyrko... teraz to moze kulac sie w nim To nic ze zajmuje polowe pokoju;-) wazne ze ma miejsca duzo do spania....
reklama
patrycja24berlin
Ruslako-firma Graco ma fajne kojce...Ale jest tez duzo innych tanszych i tez fajnych...Np. calkiem fajne sa z firmy corrado-maja odpinany bok na zamek wiec dziecko pozniej samo moze wchodzic i wychodzic...No i nie sa wcale takie drogie bo ok 250 zl z tego co pamietam...