ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A u mnie dziś źlerano byłam wściekła niewyspana Martyna zafundowała mi 3 pobódki każda musiała skończyć się cyckiem na uspokojenie.Głaskanie, pieluszka nie pomogły jak zwykle tylko ten cycuś co by było jakby go nie było
.Butelki nadal z mlekiem nie chce złapać albo mleka nie chce pić./????Nieznosze być niewyspana jestem potem strasznie zmierzła i upierdliwa.Oby dzisiejsza nocka była inna
![]()
mamusia Otylka też nie chciala pić butli, ale teraz myslę, że to też kwestia smoczka w butelce, bo załapały tylko butelki z aventu, smoki okrągłe, natomiast każdej innej firmy i inny kształt to be i nie wypije choćby nie wiem co i muszę podawać łyżeczką. Ona ogólnie woli jeść łyżeczką, ale wiadomo ile podaje się dziecku 100 ml mleka łyżeczką. W kazdym razie też myślałam, że woli cyca a nie butle, a jednak załapało, chociaż są dni, że żadna butla nie jest dobra tylko mami cycek. Wieczorem to ona nawet nie myśli dopijać butli, czasami uda mi się dać jej jakieś 50 ml dodatkowo poza cyckiem. A w dzień ładnie wypija już 100-120 bez przystanku- chociaż to chyba zawdzięczam paniom z żłobka- bo wcześniej mała piła 20 ml, przystanek, 20 ml, przystanek, 20 ml, zabawa.....Życzę duzo cierpliwości i wytrwałości, ale jak przyjemnie jest jak w koncu maleństwo załapie