reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

reklama
No u mnie od kilku dni tak ze dzieciarnia chodzi spac po 22:00... normalnie kto to widzial...umyte sa juz po 20:00 ale ile jeszcze pomyslow na minute maja to szok...a ja az z siebie wychodze...bo czekam na ten wieczor ja na zbawienie!!

w takim razie koniec tego dobrego , zawziełam się i wczoraj przed 8 położyłam dzieci spać, o 20,30 już spały :-D:-D:-D:-D
Boże nie pamiętam kiedy miałam wieczór dla siebie, jak mi było fajnie, mogłam sobie podłubać przy decu i o 23,30 jak człowiek poszłam spać :-D:-D:-D:-D:sorry:

No i Irmaa super zrobilas...oby tak dalej...nie lam sie tylko ...ja mlodej zapalam lampke nad lozkiem kiedy nie chce jeszcze spac i pozwalam obejzec jedna ksiazeczke...jak skonczy musi zgasic swiatlo i isc spa...zawsze robi jak jej kaze...no owszem sa sporadyczne przypadki kiedy sobie wymysla...ale dajemy rade ;)

U nas zwykle około 20.30 kończymy czytać bajkę, zostaje sama i zasypia- pod warunkiem, że odpowiednio wcześnie wrócę do domu, bo jak np. wczoraj wróciłam po 20, to Marta dopiero kończyła kolację, więc jeszcze godzinę się zeszło zanim została sama w pokoju, a rozmarudzona była że hej.

reklama
Ola po wypoczynku na działce zasypia koło 21 i Ala również. Chociaż z tą drugą jest różnie. Tak się rozbisurmańczyła,że trudną nad nią zapanować.

Do góry