reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

reklama
Sandra dzisiaj wstała po 5 :szok: o zgrozo i nie wiem czemu Wczoraj poszła spać kolo 20 i to po spacerku wieczornym ....burzy żadnej nie było a przynajmniej ja nie słyszałam więc nie wiem co ją tak wybudziło .....dla mnie to był istny koszmar ...niestety nie jestem przyzwyczajona do takiej godziny a tu ....poczytaj bajecczke ..zrób
kaszkę... daj puzle ....husiu husiu .... . a ja oczy na zapałki :-D a jak wstac nie chciałam to nawet książką dostałam po głowie :baffled:

A a pro po porodu mój gino tak jak pisze heatherek też był z tych co wolą cesarkę oczywiście w uzasadnionych przypadkach ....Łukasza rodziłam naturalnie i cała popękałam tak że narkozą się szycie zakończyło...... ale ja straszna chudzina byłam nawet 50 kg nie miałm przy wzroście 167 więc bioder to praktycznie nie miałam :-D a Łukasz kawał chłopa 4200 szyjka macicy cała pęknięta..........poza tym wiek :-D więc bał się mnie gino do naturalnego porodu przytrzymać tym bardziej że Sandra miała na ostatnim USG 4100 +- 600 urodziła się 3950 a więc niewiele mniejsza od Łukasza a że Łukasza 2 tygodnie przenosiłam to by Sandra chyba do 5 kg doszła :-D
Czasami więc nie warto ryzykować a cc wspominam bardzo dobrze tydzień po porodzie trzeba się pomęczyć z bólem tym bardziej jak się karmi i nie chce brać za dużo środków przeciwbólowych ale potem jak ręką odjął

Też Wam kochane życze lekkiego porodu i to zarówno SN jak i CC i jak naj mniej bólu :tak:

Wczoraj Miś spał w ciągu dnia i na noc poszedł spać przed 22. Wypisuje się z tego interesu:baffled:Dziś nie spał i zobaczę o której padnie. Jak na razie bardzo rześko wygląda:dry:

Uj, to faktycznie - chyba lepiej, żeby nie spał w dzień.... Życzę z całego serca, żeby szybciutko zasnął.
Mateusz spał dzisiaj, niedługo wprawdzie, ale też cały rozbrykany. Właśnie z Tatusiem robią mi potop w łazience..... Chyba boję się tam zajrzeć........

Klaudie od tyg w dzien nie klade, bo potem pozno idzie spac, zdarza sie jej, ze wedruje..i tak z 2 h u siebie, potem u nas..a potem na sofe itd...miejsca sobie nie moze znalezc..
a tak jak nie spi w dzien to juz o 19 kapiel i po 19 spi do 7.30

reklama
choc moze te wedrowki bo zdarzyly sie w sumie 2 razy byly spowodowane upalami?
a w dzien czasem jak ma mega meczacy dzien jak w Walii to i nie da sie przetrzymac...ooo prezycyjniej...jak ok 12 jest na spacerze, badz w samochodzie - nie ma mocnych mowi- Mamusiu ide spac..i kropka...a tak to czasem, jak wylata sie w dzien po przedszkolu gdzies na placu zabaw, badz z innymi dizecmi to czasem przyjdzie do mnie wtuli sie i spi...akcjeprzy jedzonku- typu Wojtus, badz Matek sie raczej nie zdarzaja;-)(apropos- cos ostatnio AniB nie widze?)

Do góry