reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

U nas tez tak jakos sie rozlegulowalo ze spaniem...chodzi roznie spac...ale teraz te dwa dni co bylismy w Polsce mloda caly dzien na dworze doslownie,nie spala tez w dzien i noce cale przespane i to wlasnie tez do 09:00... Ci co maja wlasny ogrod to poprostu bajka....Noemi wczoraj biegala caly dzien po dworze doslownie z gola dupa,wogole mialam wrazenie ze dziecka nie mam...Sama soba sie zajmowala,bawila sie,polewala woda no poprostu nic tylko domek z ogrodkiem ,a wtedy moge rodzic siostre a nawet i brata :-) A tu czlowiek idzie na dwie godziny na plac zabaw i tyle bo ile mozna siedziec samemu i patrzec w jeden punkt---a w ogrodku to kawusia,zimne piwko:) calkiem inaczej i przyjemniej...

reklama
No dokładnie Pati:-):tak:To kiedyś zahacz o nasz domek i ogródek:tak:My dzisiaj już napuściliśmy wodę w mały basenik i jutro będzie pluskanko:-D

Ania jak przygarniesz nas na jakis weekend to nie ma sprawy :-) A moze jakis wspolny wypad nad morze w ktorys weekend-niekoniecznie na noc ale np.na jeden caly dzien plazowania :-)?

no u nas tez masakra - Karol jest mega nakręcony i chodzi spać ok 23!!! koszmar...a w dodatku nie można go samego zostawić w łóżku bo zwiewa od razu z pokoju a jak chcę go zamknąć w łóżeczku to drze sie jak opętany no i nawet się boję go zamykać nauczona złymi doświadczeniami innych (bo nogi ma już wystarczająco długie żeby wypaść :))...

Moja cipulinda oszla dzis spac po 22:00 powolilam jej polezec u na s w sypialni to przylazila do mnie do komputera i co chwile prosila o inna bajke na dvd...w koncu sttwierdzilam ze ona tak do polnocy bedzie mogla latac i polozylam ja w swoim pokoju...10 min i zasnela...

Matek codziennie zasypia około 23 a wczoraj to ja już nieprzytomna byłam a go jeszcze nosiło. Ja nie wiem skąd on ma tyle energii- cały dzień gania po dworzu, różne inne zajęcia mu wymyślamy a wieczorem po kąpieli dostaje takiego orzeźwienia że mógłby jeszcze do rana balować:baffled:
Pati nie ma sprawy tylko teraz to ciężko o weekend będzie bo za niedługo mamy wyjazd, a teraz w ten weekend Magda ma szkołę i tak zawsze coś:dry:

u nas standart wstaje o 6,00-7.00 popołudniu ok 12.30-15.15 a, wieczorkiem 2015-20.30 i lulu tyle ze musi ze mna bo reka w cycusiach:no:

czy któres dziecko jeszcze w ciagu dnia spi po 3..i wiecej godzin?..Moja Dusia zasneła przed 12..i tnie komara do teraz...:-D..a zaznacze, ze i w nocy slicznie spi(ostatnio u dziadków-rodzice u siebie:-):-)..jak zasypia ok 21/22-to cała noc do 7..no dzis wstała przed 6....;)

reklama
Do góry