reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
O nie,nie ,nie-u mnie nie ma to tam to i mloda bedzie szla spac jak nalezy bo wtedy mi sie rozbryka, a ja nie bede miala wolnych wieczorow...Dzis tak sie wyszalala ze zasnela zaraz po powrocie do domu praktycznie czyli wrocilismy o 19:00 a zasnela 19:30 :-) i az chrapie.... Zdjecia na zastrzezonym zaraz wstawie;-)
A Wojciachowi coś się poprzestawiało, bo od kiedy śpi raz dziennie to zasypia natychmiast jak tylko go położymy. Ale nie dziś... Nie wiem o co chodzi, ale już ze 40 min. bryka w swoim pokoju. Weszłam tam przed chwilą, bo było uchylony balkon i chciałam go zamknąć, a ten mój łobuz dorwał sie do kwiatka w doniczce, wyrwał go z korzeniami i jeden listek w strzępki zamienił
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ania :-) mój tata mi kiedyś mówił ze jak bede miala w dziury w skarpecie to mi kiszki wyjda a ja w to bardzo wierzyłam i płakalam jak mialam dziure.
U nas spanie w normie raczej popołudniu były wyscigi jezdzikowe wiec jak przyszlismy do domu to szybka kolacyjka kapiel i lulu bo zasypiał juz w drodze z łazienki do pokoju
U nas spanie w normie raczej popołudniu były wyscigi jezdzikowe wiec jak przyszlismy do domu to szybka kolacyjka kapiel i lulu bo zasypiał juz w drodze z łazienki do pokoju
reklama