reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

u nas tez jazde wrecz uwielbia!..tylko ze jak ja prowadze..a ta siedzi obok..nie wiem czemu złosci sie-jak mnie woła..a ja nie reaguje..tzn..nie przytule jej na przykład jak w tym momencie ona zapragnie:baffled:bo jak?:sorry2:...to jak za jakas kare cała droge by sie nie darła - obie! spiewamy "kaczor Donald farme miał!:no::baffled:..

reklama
To chyba dużo zwierzątek na tej farmie kaczor ma;-):-D
Matek zawsze jak się pytam jak jedziemy autem to woła: szybko!!!:tak:A ja go woże z tyłu.

Wojciaszek dosięga do otwierania szyb, ale na szczęście projektanci Renault Megane przewidzieli dziecięce pomysły i mamy blokadę na otwieranie tylnych drzwi i okien :-)

no, no... u nas podczas jazdy Ola dzielnie walczy z fotelikiem. Nienawidzi siedzieć w pasach. Tylko się wije i fuczy. Nic na nią nie działa, nawet najukochańszy miś idzie w kąt.:-(

Iza też nie lubi jazdy w foteliku, chociaż im starsza tym lepiej to znosi, moja siostra na 2 urodziny obiecała jej kupić przenośne dvd, na dłuższe trasy będzie jak znalazł, zapuścimy bajkę i może wysiedzi:dry::sorry2::-D

u nas na długich trasach się sprawdził laptop z bają (wiecie że do zasypiania Karol ostatni), na krótszych nie ma problemu
Dziś Karol ma na koncie 2 spacery i zero spania w dzień...za to ślicznie odpłynął o 20.10 - niestety ze swym najlepszym przyjacielem w ustach

czyli paluszkiem ..... :-D Baśka. Ale pamiętam uroczo z nim wygląda:tak: A u nas w Irlandi z tej nostalgi za ojczyzną ...chyba :-Dsmoczek do łask wrócił i nawet w dzień sie pojawia oj nie wiem jak to zwalczymy :-(
A jeśli chodzi o auto to Sandra ubóstwia jeździć jak wsiądzie na fotelik to zaraz spiewa i trzepie nóżkami ale wystarczy trochę muld na drodze czyli ok 10 minut i ......spi :-DSamochód to dla niej najlepszy usypiacz :tak:

czyli paluszkiem ..... :-D Baśka. Ale pamiętam uroczo z nim wygląda:tak: A u nas w Irlandi z tej nostalgi za ojczyzną ...chyba :-Dsmoczek do łask wrócił i nawet w dzień sie pojawia oj nie wiem jak to zwalczymy :-(
A jeśli chodzi o auto to Sandra ubóstwia jeździć jak wsiądzie na fotelik to zaraz spiewa i trzepie nóżkami ale wystarczy trochę muld na drodze czyli ok 10 minut i ......spi :-DSamochód to dla niej najlepszy usypiacz :tak:

Jakbys Kakaw pisała o mojej Ksieżnej:-D..i niestety u nas jak smok tez był do zasypianaia;;;to teraz po ostatnim przyjeździe z PL,,,jakos mam wrazenie, ze go naduzywa..chowamy..cos sie nudzi..zatesni i woła " Musiu Dida" - co oznacza Mamusiu Smoczek!:dry:..eech tez nie wiem jak sie go pozbyc..zaczynam walke po jej urodzinach ..no i ostra nauke siusiania na nocniczek - koniec!:rofl2::-D:-D:-D

co do spania- wczoraj Klaudia zasneła o 20 i spała do 8.10:-)..z jedna minutowa pobudka o 4.20 na "Musia piciu"..:happy:

reklama
Do góry