u nas tez jazde wrecz uwielbia!..tylko ze jak ja prowadze..a ta siedzi obok..nie wiem czemu złosci sie-jak mnie woła..a ja nie reaguje..tzn..nie przytule jej na przykład jak w tym momencie ona zapragniebo jak?...to jak za jakas kare cała droge by sie nie darła - obie! spiewamy "kaczor Donald farme miał!..
reklama
no, no... u nas podczas jazdy Ola dzielnie walczy z fotelikiem. Nienawidzi siedzieć w pasach. Tylko się wije i fuczy. Nic na nią nie działa, nawet najukochańszy miś idzie w kąt.:-(
Iza też nie lubi jazdy w foteliku, chociaż im starsza tym lepiej to znosi, moja siostra na 2 urodziny obiecała jej kupić przenośne dvd, na dłuższe trasy będzie jak znalazł, zapuścimy bajkę i może wysiedzi
u nas na długich trasach się sprawdził laptop z bają (wiecie że do zasypiania Karol ostatni), na krótszych nie ma problemu
Dziś Karol ma na koncie 2 spacery i zero spania w dzień...za to ślicznie odpłynął o 20.10 - niestety ze swym najlepszym przyjacielem w ustach
Dziś Karol ma na koncie 2 spacery i zero spania w dzień...za to ślicznie odpłynął o 20.10 - niestety ze swym najlepszym przyjacielem w ustach
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
czyli paluszkiem ..... Baśka. Ale pamiętam uroczo z nim wygląda A u nas w Irlandi z tej nostalgi za ojczyzną ...chyba smoczek do łask wrócił i nawet w dzień sie pojawia oj nie wiem jak to zwalczymy :-(
A jeśli chodzi o auto to Sandra ubóstwia jeździć jak wsiądzie na fotelik to zaraz spiewa i trzepie nóżkami ale wystarczy trochę muld na drodze czyli ok 10 minut i ......spi Samochód to dla niej najlepszy usypiacz
A jeśli chodzi o auto to Sandra ubóstwia jeździć jak wsiądzie na fotelik to zaraz spiewa i trzepie nóżkami ale wystarczy trochę muld na drodze czyli ok 10 minut i ......spi Samochód to dla niej najlepszy usypiacz
czyli paluszkiem ..... Baśka. Ale pamiętam uroczo z nim wygląda A u nas w Irlandi z tej nostalgi za ojczyzną ...chyba smoczek do łask wrócił i nawet w dzień sie pojawia oj nie wiem jak to zwalczymy :-(
Jakbys Kakaw pisała o mojej Ksieżnej..i niestety u nas jak smok tez był do zasypianaia;;;to teraz po ostatnim przyjeździe z PL,,,jakos mam wrazenie, ze go naduzywa..chowamy..cos sie nudzi..zatesni i woła " Musiu Dida" - co oznacza Mamusiu Smoczek!..eech tez nie wiem jak sie go pozbyc..zaczynam walke po jej urodzinach ..no i ostra nauke siusiania na nocniczek - koniec!
co do spania- wczoraj Klaudia zasneła o 20 i spała do 8.10:-)..z jedna minutowa pobudka o 4.20 na "Musia piciu"..
reklama