ja zazwyczaj wstaje przed Klaudia..bo ja z rannych ptaszków..;-)wiec jak nic pasuje nam na 10 do przedszkola..mała spi..mama "sie robi":-)(co zawsze dziwi kumpele, ze ja mam czas jeszcze ułozyc sie itd..a mam czas!..młoda wstaje..ja szykuje..sniadanko..i wiooo potem drzemka ..(czas dla mamy:-)i zasypia ok 20..wiec wieczór dla mamy i taty
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ania pozwalasz mu drzemac o 17:00 ? JA Noemi juz od 16:00 za chiny nie dam spac...Wychodze z nia,albo wymyslam zabawe itp.byle tylko nie zasnela...
dziewczyny to z książki o czym pisałąm Picasa Web Albums - Magda - ksiazka - to jest takie trochę medyczne/psychologiczne/naukowe wyjaśnienie ale napisane prosto - dla rodziców do mnie bardzo przemówiło....dla gorzej widzących polecam skorzystanie ze szkła powiększającego - jest nad zdjęciem po prawej bo jakość mi wyszła bez rewelki. Konkret o treningu samodzielnego zasypiania zaczyna się na 18 str jednak dla zrozumienia całej filozofii tej ksiażki warto przeczytać wszystko
Ania pozwalasz mu drzemac o 17:00 ? JA Noemi juz od 16:00 za chiny nie dam spac...Wychodze z nia,albo wymyslam zabawe itp.byle tylko nie zasnela...
Pati weź pod uwagę że Matiemu zazwyczaj w zaśnięciu żadna zabawa ani wyjście raczej nie przeszkodzi
Ja natomiast jeśli nie zaśnie do 15 też nie daje spać bo po mniej niż 6h przewry nie zaśnie...jak wstał dziś i wczoraj o 16 to i tak zasnął dopiero o 22.30 - czyli 6,5 h przerwy...porażka...natomiast wcześniej w dzień też nie da się go zmusić do spania :-(
patrycja24berlin
heheh no wlasnie zapomialam ze Mati gdzie stanie to spi
reklama
patrycja24berlin
Baska czy Ty ta ksiazke gdzies kupilas?Bo ja bardzo bym chciala ja miec...