reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Pati, dobrze, że przynajmniej z Wami chce pospać. Wojciach raczej nie da się skusić. Woli zabawę.:-)
A co do czytania przed snem, to chceiliśmy to wprowadzić, ale w związku z tym, ze Wojciaszek zasypia ładnie sam, to wolimy nic nie zmieniać. A czytać można w ciągu dnia.

reklama
wiedziałam, ze zapesza..Ja nie wiem co jest- ale co tu cos napisze- ze slicznie sama spi..czy je...czy jest grzeczna..na drugi dzien mam pokaz -----a własnie ze nie!..Dzis w nocy obudziła sie po 3 i siedziałą grzecznie u siebie w łózku..wywracała sie, przewracała..zasnac chyba nie mogła- ale była grzeczna! tylko co 10 min wołała "Musiu piciu"...:baffled:az zła zabrałam ja do siebie do łózka..i zasneła ok 4:baffled:..spała do 9.15:nerd:

Dzis w nocy obudziła sie po 3 i siedziałą grzecznie u siebie w łózku..wywracała sie, przewracała..zasnac chyba nie mogła- ale była grzeczna! tylko co 10 min wołała "Musiu piciu"...:baffled:az zła zabrałam ja do siebie do łózka..i zasneła ok 4:baffled:..spała do 9.15:nerd:
Rusałko - pozostaje Ci się cieszyć że nie wstajesz o 6 do pracy bo my mamy na koncie noce ze 3h spania a rano heja do pracy...no i Karol niestety raczej nie bywa grzeczny jak już się obudzi w nocy :-(

Matek za to dzisiaj zrobił sobie dwie drzemki w ciągu dnia i teraz w najlepsze wariuje. Także nie wiem kiedy padnie ale mam nadzieję że przed północą:tak:

Karol po jednej drzemce - zasnął przed chwilą...zaczynam się zastanawiać czy nie trzymać go na siłę cały dzień bez spania bo jestem wykończona na maksa tym co on wyczynia

Baśka, ale macie cyborga:szok::-)Może faktycznie nie kładz Go w ciągu dnia, albo nie wiem - jakies bardziej męczące rozrywki mu funduj - żeby się wybiegał (jak my to mówimy;-) u nas musi się wybieggac Luka i Miki, żeby było normalnie:-D)

Ja tak miałam z Magdą że ona jak miała półtora roku to już przestała w dzień spać żeby wieczorem normalnie poszła spać i to jeszcze całymi dniami musiałam z nią na dworzu siedzieć żeby się odpowiednio wymęczyła:tak:

reklama
to informuje Was kochane- ze nie wiem co robic:-D:-p..mała zasneła mi po 13(po przedszkolu -na spacerze nie zasneła dopiero padła jak do domu zabrała ze sobą dzieci:-p..one sie bawiły..my plotkowałysmy a mała spała..i taralala..wcale cicho nie było..ta nic..ja ja celowo budze..ta "nieeee-" fochem."Musiaaa nieeee"..i odwraca sie -spi dalej..................do teraz..super- ciekawe o której poźiej pojdzie spac?:baffled:....ale mam "chytry" plan...jak tatus wróci z pracy..zje obiadek..ubieramy sie i idziemy na zakupy do miasta- na nózkach!bez wózia!..wymeczymy mała strzelimy jej kąpiel z \bąbelkami i moze(oby) zasnie jak zawsze o 20-21!:rofl2:

Do góry