reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Wczoraj tez Klaudia kopneła Adama tak w twarz, ze az wargę mu rozcieła:eek:..lezelismy u sobie po południu..zmeczeni pakowaniem, rozpakowywaniem..wtulilismy sie i gdyby nie mala, pewnie zasnellibysmy..Mała skakala po nas, wygłupiała sie ..i chciała bawic sie telefonem komórkowym.., ale zabawa polegała na zrzucaniu go z łózka..wiec Adam jej zabrał..a ta poozyła sie i zaczela go kopac:szok:..no i srut w twarz.bo połozyła sie do góry nogami...nakrzyczelismy na nia..a ta maslane oczka nagle i "mmmmmmm" z pyszczkiem, - buziaka nam dała i zaczeła sie przytulac..brak słów:eek:

reklama
a ja chłopkaów położyłam spac o 19,30 !!!:szok: czuję że rano pobudka będzie max 5 :-D ale za to posprzątałam łazienkę az się błyszczy a teraz prasuję ..:baffled:

:-D:-D:-D:-D:-D..słodka Noemi moze jest wilkołakiem?:szok::-D:-D:-D..(zarcik)

Moja panna zasneła na spacerze..i spi teraz w ogrodzie..słonko swieci, wiec sie opala:confused2:

jednak jeszcze jedną nockę tu na "starym wyrku" spimy..Wrócilismy z zakupów zmeczeni..kolacyjka i jakos tak - ja po ciezkiej nocy:sorry2:Adam po nieprzespanej..podchorowani-jak padlismy przed tv...to - stwierdzilismy, ze silą nas nikt nie ruszy dzis:-pzaraz uciekamy do wyrka(u nas jest przed 21:sorry2:..Mała juz (standardowo) od dobrej godzinki spi:-)

u nas ogolni noc nie byla az tak zla...Mloda dwa razy sie dzis obudzila a potem przeszla do nas po 05:00 bo matka na kacu do lodowki szla:-D czujne dziecko zaraz mnie przechwycilo:-) No ale pospalismy do 08:00...Chociaz przyznam Wam ze juz o 5:20 bylam wyspana-jak nigdy polozylismy sie wczoraj ok 21:00:szok: Normalnie to chodzimy ok.01:00-02:00 spac...:tak:Jakos tak zmglo nas-a ja w dodatku po butelce wina bylam u znajomej wiec szybko sen mnie zlapal...a juz 22:15 obudzil mnie kac:-D

reklama
wińskujemy Pati na zminę..mnie nikt nie namówi teraz nawet na lapkę..przez najblizsze tygodnie:-p..nawet na swoje ur nie tknę:no:

Do góry