reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

No właśnie ja też chcę wiosnę. Zawsze na zimę dostaję doła, a teraz z moim mega burczkiem totalnego :baffled: :baffled: :baffled: Na spacerku to najchętniej na rękach, w domu zresztą też, a jak nie to muchy w nosie. I pomyśleć że jeszcze miesiąc temu byłó mega aniołkiem :confused:

reklama
Cześć dziewczyny u nas to samo,Maximiljanek dzis odstawial takie fochy,spał tylko raz 20 minut,poprostu byłam w szoku ile taki mały brzdąc moze wytrzymac bez spania.:szok: :szok: :szok: ,a przy tym namarudził sie co nie miara.Aniu mówisz że to może wpływ pogody....moze tylko że ja mieszkam w Anglii.To nic innego jak WIELKA TELEPATYCZNA ZMOWA CZERWCOWYCH BOBASÓW HA,HA,HA:tak: :-) ;-)

A Noemi dosc ladnie spi w dzien..ma nawet taka jedna drzemke ze spi nawet dwie godzinki...A moze i wiecej:confused: Zawsze zapomne zmierzyc czas ile spi...Ale dzis to zrobie...Za to wieczorami ostatnio ciezko jej zasnac...Dostaje butle ,przysnie ale juz za chwile oczy otwarte i postekuje...Ale robie akcje z kocem(mimo ze nie widzialam filmu jak zawinac-bo ktoras tu pisala o takim filmie=) wiec zawijam jak w rozek i po kilku minutkach niunia spi...
A terat tez spi -troche dziwne bo byla przestawiona ze dopiero ok 12.00 od 07:00-08:00 zasypila,a czasami jeszcze pozniej...Moze to ta pogoda...Od rana u nas wieje jak cholera,szaro i w dodatku kropi deszcz...Az strach po zakupy wyjsc...Nie ma co czekam na mojego Adama...

U nas też ztym spaniem kiepsko ale oststnio mamy dużo wrażeń, przeprowadzka, szczepienie i do tego jeszcze ząbki no i zmiana pogody:baffled: ale fakt faktem że ostatnio w dzień były tylko pół godzinne dzrzemki a nie jak dotychczas jakieś dwa razy po 1,5 h

U nas dokładnie tak samo - drzemki pół godzinne a do tego standardowo przerywane noce:crazy:
Nie mam pojęcia czym to spowodowane, pewnie pogoda, szczepienie (też było), może ząbki (strasznie Miki ślini się i gryzie co popadnie-po prostu masakra:shocked2: )...

Sylwia milo mi bedzie jesli pokazesz nam swoja nowe WLASNE 4 katy...:-)
Mieszkacie juz w swoim domku?
A swoja droga Noemi tez byla rozstrojona prawie tydzien jak mielismy przeprowadzke...Ale teraz juz wszystko ladnie wrocilo do normy...Czego i Wam zycze ...

A u nas jak zwykle problemy ze spaniem w dzień, chociaż jest mała poprawa, bo zdaży się Karolci zasnąć w dzień około godziny 13 na godzinkę, niestety tyko na rączkach, albo przy cycusiu:baffled: i muszę jej na to pozwolić, bo inaczej cały dzień by nie spała, na szczęście w nocy spi dobrze z jedną przerwą na jedzonko

reklama
Patrycja napewno wstaie niebawem fotki z naszego nowego domku ale tymczasem mieszkamy jeszcze z Wojtkiem u babci, bo nie wszystko jeszcze skonczone wiec teraz mamy takie wczasy:tak: :-D i wracamy dopiero jak tatuś wszystko skonczy:-)

Do góry