reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Kurcze, dziewczyny, właśnie mój mąż wrócił ze spaceru z psem i przyniósł mi bukiet tulipanów. Zmykam więc o niego... Tak mnie jakoś romantycznie nastroił :D

reklama
Ehhhh ja to ostatnie kwiatki dostalam w szpitalu jak na kamienie lezalam...:-(
Ale ostatnio sama sobie kupilam piekny bukiet roz na stol...:-)

A co do kapusty to jest super w kazdej postaci jesli chcemy sie odchudzic-ale najlepsza kiszona-dobrze jest pic z niej sok...

Od 1-go listopada odchudzam sie:-D ciekawe co z tego wxyjdzie...:szok: :eek:

Zainspirowałyście mnie! Dziś w nocy odkładam Mikołaja po karmieniach do łóżeczka! Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ostatnią noc budził się co 2 godziny :baffled:

Wiecie co a ja odkładam małego i w dodatku karmię na siedząco i d... od 1 pobudka co godzinka a o 6 skowroneczek gotowy do zabawy :baffled:

A Wojtkowi znów coś się porąbało, bo spał ze 3 godziny dziś w dzień. No i przerwa między karmieniami zrobiła mu się w ten sposób 6 godzin.
Może on nie jest jednak Króliczkiem (jak mamy w zwyczaju do niego mówić), ale misiem i zapada w sen zimowy...:-)

A u mojego Karolka odwrotnie - tzn zawsze spał miedzy 12 a 14 tak ok 1,5 do 2 h a wczoraj i dziś tylko po 30 min - z zegarkiem w ręku!!! za to wczoraj odespał po południu - 2 h z kawałkiem miedzy 16 a 18 przespał, my poszliśmy na zakupy a on został z babcia i babcia go musiala delikatnie o 18 obudzic zeby cos zjadl a potem jak rodzice wroca wykapal sie i normalnie poszedl spac!!! a juz mielismy w miare wszystko uregulowane a tu znów d.... :(

A u mnie po przesunięciu czasu malemu wszystko cofneło się o godzinkę, wcześniej zaczynałdzień 7.30 to teraz 6.30, nadal śpi po 30 min ale nie 4 razy a już pięć bo chodzi spać normalnie ... ale według nowego czasu o 20, więc godzinka więcej:-D

reklama
Kurcze, skończyły sie popołudniowe spacerki i Miki odstawia cyrki, bo nie może sobie zasnąć:baffled: Wczesniej popołudniową drzemkę miał na spacerze, a teraz musiałam go nosić na rękach, bujać... Na szczęście usypianie "na noc" jest opanowane i zasypia sam w łóżeczku.
Ja chcę wiosnę!!!

Do góry