Witam. Moja córcia ma 3 miesiące i przesypia cała noc (12h). Czy powinnam budzić ja na karmienie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bzdura. Spadki gkukozy moga wystapicw pierwszych 2tyg zycia? 3miesiecze dziecko przesypiajace noce to marzenie. Absplutnie bym nie budzila.Dla takiego maluszka to bardzo dlugo i moga wystąpić spadki glukozy we krwi. To bardzo niebezpieczne. Powinnaś karmić córkę co 3h max 4 godziny.
Boże zwykle pytanie dziewczyna zadała po coś jest chyba to forum??Może z takimi pytaniami do pediatry iść???
Tylko pozazdrościć takiej córki Jeżeli przesypia tyle czasu to znaczy, że nie jest głodna i ja bym nie budziła.Witam. Moja córcia ma 3 miesiące i przesypia cała noc (12h). Czy powinnam budzić ja na karmienie?
Bzdura. Spadki gkukozy moga wystapicw pierwszych 2tyg zycia? 3miesiecze dziecko przesypiajace noce to marzenie. Absplutnie bym nie budzila.Dla takiego maluszka to bardzo dlugo i moga wystąpić spadki glukozy we krwi. To bardzo niebezpieczne. Powinnaś karmić córkę co 3h max 4 godziny.