93kora
Fanka BB :)
Kiedy mi tej cierpliwości zaczyna brakować jużZobacz załącznik 1690573
Cos takiego znalazlam i gorąco na to liczę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy mi tej cierpliwości zaczyna brakować jużZobacz załącznik 1690573
Cos takiego znalazlam i gorąco na to liczę.
No logiczne, w dzień sobie odsypiaMam wrażenie, że przez te nocne wiercenie się, gdzie sen jest płytki. Jest śpiący w dzień i marudzi przez to
Poczytaj o aktywnym śnie.Mam wrażenie, że przez te nocne wiercenie się, gdzie sen jest płytki. Jest śpiący w dzień i marudzi przez to
Ja tez probowalam sobie dzis wytlumaczyc przerwe w spaniu od 3 do 5. Chyba, ze znowu kolejny regres...Może wplyw księżycabo u nas też regres.
A Ile Twoj ma?Ja tez probowalam sobie dzis wytlumaczyc przerwe w spaniu od 3 do 5. Chyba, ze znowu kolejny regres...
15 mcy..A Ile Twoj ma?
myślę, że tego się nie da wytłumaczyć15 mcy..
myślę, że tego się nie da wytłumaczyću nas dzisiaj przerwa od 22:30 do 4:30. Córka - prawie 20 miesięcy.
pierwszy raz tak długoOo to juz jest hardcore... Pierwszy raz taka noc czy to juz sie powtarza? ...