reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

Kurka wodna. to chyba tylko ja jak widzę dziewczynę w ciąży, to się cieszę, że mnie to już nie dotyczy :-D Jakoś sobie nie wyobrażam tych męczrni znowu, stresu, itd. Dziękuję bardzo, wystarczy mi to, co mam.

...

Marrtruda ja mam tak jak Ty. Mam już dwójkę dzieci i mi to wystarczy. Jakby coś sie jednak przytrafiło no to cóz przyjmę los jaki jest mi pisany. Jednak nie tęsknie za tym stanem , bo wiem jaki jest jego finał :baffled:

reklama
Ja już od trzech dni mam pierwszy od porodu @, leje się ze mnie strasznie, już zapomniałam jak to jest "fajnie" z tym okresem:no::no::no:

To ja mam pytanko, bo już zaczynam się niepokoić... Miesiąc temu miałam pierwszą po porodzie @... no i teraz jest już 35 dni i ciągle nie mam kolejnej :baffled: zrobiłam już 2 testy i wychodzi, że w ciąży nie jestem.... dziewczyny czy Wy na początku tez miałyście tak jakoś nie regularnie:confused:

Matko mju Ty się tak nie nerwuj!:no:
przecież jeszcze przez długi czas możesz mieć nieregularną @:tak:. Tym bardziej że jeszcze karmisz! Ja do tej pory mam nieregularne.
Nie bój żaby:happy: i nietrać kasy na testy!;-)

Mju ja drugą @ dostalam po 32 dniach, ale to u mnie norma, bo ja mam takie 30-32 dniowe cykle. Czyli mozna uznac, że od razu miałam regularne;-), ale może u Ciebie potrzeba kilku cykli, żeby wszystko sie ustabilizowało.:-)

Mju u mnie drugi @ był również po 32 dniach (Renee jakoś się zgrałyśmy;-))trochę musi potrwać nim to wszystko się ureguluje.
Dziewczyny czy któraś z Was używała tabletek antykoncepcyjnych o nazwie Hormonet?

Hej! Dzięki za odpowiedzi...
AGUTKO ja sie nie denerwuję :-D tak sie tylko zastanawiam co go tak długo nie ma... fakt, że przed porodem to mi się zdarzały i 40 dniowe cykle, no ale myślałam, że po porodzie to mi sie jakoś unormuje... a testy robiłam na wszelki wypadek...a nóz widelec będzie Kosma? :-D

reklama
Acha, MAMOMARCELA ja brałam Harmonet jakieś 4 lata :tak: Bardzo mi pasowały, chociaz pod koniec dostałam jakiś plamień i przeszłam na Novayette (czy jakoś tak) no ale tak jak pisałam brałam je 4 lata bez przerw.

Do góry