reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

A ja jestem po drugiej @ , u mnie narazie regularnie tak jak wcześniej było co 30 dni:tak: :-) i ok

reklama
kurcze a u mnie jak przed ciaza @ byla nie regularnie tak nic sie teraz nie zmienilo!!!!wszedzie slyszalam'' urodzisz dziecko wszystko ci sie ureguluje '':no: :no: :no: a tu wielkie g...

Ja przed ciaza mialam @ co 27 dni i byla bardzo obfita, trwala grubo ponad tydzien zawsze :sick: po porodzie mialam juz dwie @ i mialam 32 dni przerwy, przez trzy dni mnie kompletnie zalewalo ale pozniej jak reka odjal, prawie nic :tak: mam nadzieje ze tak mi juz zostanie. Fakt faktem ze teraz jest bolesniej ale za to krocej ;-)

A ja ciągle nie mam @. z jednej strony to dobrze ale z drugiej wkurza mnie juz to oczekiwanie bo cholera skąd mam wiedzieć kiedy się zacznie? Mam tylko nadzieję, że nie zacznie mi sie z grubej rury (miałam tak przed ciążą) tylko najpierw będą jakieś plamienia ostrzegawcze:baffled: :confused:

A ja na zaszczyku nie mam @;-) :-) :-D :-D :-D i bardzo mi z tym dobrze;-)
Dzis kupilam w aptece jakiś żelik żevt sie wspomóc:-p :szok: :laugh2: i jeszcze urosept,bo może to jakieś małe upierdliwce w okolicy cewki?:confused: przypominam,że mam lekki dyskomfort podczas stosunków:baffled: i potem lekkie pieczenie podczas siusiania:baffled:

Ja też jestem na zastrzyku a miałam @ i trwała ona strasznie długo bo ponad 2 tygodnie z dwiema jednodniowymi przerwami. A przed ciążą miałam co 33 dni i trwała max. 5 dni. Mam nadzieję, że to wróci bo mi odpowiadało.

Ja jeszcze nie miałam wogóle @ po porodzie :-D :-) Narazie mi to pasuje już zapomniałam jak to jest mieć @:-D :-D :-D

reklama
Do góry