reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
U mnie wlasnie do 3 bylo regularnie - co 28 dni. A teraz cos sie zacielo. Moze zaroslam?
Ja przed ciaza mialam @ co 27 dni i byla bardzo obfita, trwala grubo ponad tydzien zawsze :sick: po porodzie mialam juz dwie @ i mialam 32 dni przerwy, przez trzy dni mnie kompletnie zalewalo ale pozniej jak reka odjal, prawie nic mam nadzieje ze tak mi juz zostanie. Fakt faktem ze teraz jest bolesniej ale za to krocej ;-)
A ja ciągle nie mam @. z jednej strony to dobrze ale z drugiej wkurza mnie juz to oczekiwanie bo cholera skąd mam wiedzieć kiedy się zacznie? Mam tylko nadzieję, że nie zacznie mi sie z grubej rury (miałam tak przed ciążą) tylko najpierw będą jakieś plamienia ostrzegawcze
edi
mamusia Wojtusia
A ja na zaszczyku nie mam @;-) :-) i bardzo mi z tym dobrze;-)
Dzis kupilam w aptece jakiś żelik żevt sie wspomóc i jeszcze urosept,bo może to jakieś małe upierdliwce w okolicy cewki? przypominam,że mam lekki dyskomfort podczas stosunków i potem lekkie pieczenie podczas siusiania
Dzis kupilam w aptece jakiś żelik żevt sie wspomóc i jeszcze urosept,bo może to jakieś małe upierdliwce w okolicy cewki? przypominam,że mam lekki dyskomfort podczas stosunków i potem lekkie pieczenie podczas siusiania
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
ryba ta Twoja @ , to pewnie była taka jak u mnie - też długa ale tylko zaraz po rozpoczęciu brania Cerazette (teraz birę już 3 opakowanie) a teraz nic.
reklama
Podziel się: