reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Seks i antykoncepcja

Ja się doczekać nie mogę końca połogu, u nas libido wzrosło o +1000%, pożeramy się oczami, Mojemu włączają się co wieczór macanki i widzę, że ledwo sie powstrzymuje. I powiem Wam, że ten jego wzrok tak cieszy, czuje się że jestem seksowna dla niego i mimo ciązy wspolnego porodu nic się nie zmieniło:tak::tak:

reklama
ja od dzis biore cerazzete bo miałam juz dosc lateksu:-) chce mi się sexu choc czasamii nie ma kiedy bo gdzie się nie obejrzymy tam dziecko:-D

Sempe powiem powiedzeniem mlodziezy:to niezle masz na chacie:-D:-D Bez obrazy oczywiscie, taki zart;-) Starszym dajcie na kino, mlodsze do dziadkow, maluszka uspic i droga wolna, o!:-)

U mnie jeszcze 2 tygodnie do konca pologu, ale nadal nie moge sie zdecydowac na jakas anty...chyba nie ma nic dla mnie odpowiedniego:-p a bez niczego ni chu, chu, Adas siostrzyczki narazie nie bedzie mial:-D:-D

ja od dzis biore cerazzete bo miałam juz dosc lateksu:-) chce mi się sexu choc czasamii nie ma kiedy bo gdzie się nie obejrzymy tam dziecko:-D

Hahahaha :-D

U nas dalej nic :/. Jeszcze ze mnie wycieka...Ale! Widzę światełko w tunelu, bo coraz mniej tego! Mam wizytę w poniedziałek, mam nadzieję, że dostanę zielone światło, nie tylko na przytulanki, ale na wszelką aktywność fizyczną wykraczająca poza pieluszki i lulanie ;).
Nosi mnie czasem, choć na rzęsach chadzam o_O

mój łazi za mną, że do niego to nie podobne
połóg skończył mi się w piątek, wszystko ok, ale jak się zobaczyłam w lustrze mojej mamy to odechciało mi się wszystkiego, wyglądam jak rebeka
stwierdziłam, że moje ciało zmienia się tak, żeby nie było pożądliwe dla M
a ja mogę przyjąć śluby czystości

Dziewczyny powiecie cos wiecej na temat tych carazzete? Zazwyczaj tabletki dobierane sa indywidualnie dla kazdej kobiety a te? Jak przyjmuje je Wasz organizm? Sa jakies ,,skutki uboczne''? I jaki jest ich koszt? Bede wdzieczna za odpowiedzi;)

Agnes ja je bralam po pierwszej ciazy...gdzie nigdy nie mialam z zadnymi tabletkami problemow tak z nimi mialam krwawienia kiedy sobie samo zachcialo leciec i to mnie wkurzalo niesamowicie :[ ogolnie czulam sie w porzadku tylko prawie caly czas jakies krwawienia,plamienia mialam...po roku podziekowalam, teraz zdecydowanie spirala. choc te plamienia byly pewnie z powodu braku tej przerwy na okres...nie wiem. cena roznie,zalezy jak trafisz. ja na poczatku placilam cos kolo 35zl za opakowanie,pozniej u mnie w miescie w jednej aptece okazalo sie,ze sa sprowadzane z uk bodajze i kosztowaly 20 pare zloty...wiec zalezy.

reklama
Do góry