reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Seks i antykoncepcja

A mój mi dziś zapowiedział, że już się nie może doczekać kiedy będzie mnie gonił :-D mi niestety kilka rozstępów zostało ale jak zbledną a brzuch odzyska jędrność to będzie ok. waga 3kg mniej niż przed ciążą więc może być tylko lepiej :))

reklama
U mnie Mój tez sie doczekać nie może, kiedy będzie sex:-) Już teraz robi w nocy przytulanki, obmacywanki. Ostatnio powiedział po karmieniu Żaby, że on też chętnie cos by possał, myślałam że padne ze smiechu:-D:-D

Kwestia zabezpieczenia jest jeszcze do większych przemyśleń i rozmowy z moim Ginem, ale raczej będzie to wkładka jakaś na 5 lat, bo wcześniej nie chcemy się starać o szkraba. Tabletki odpadają, po 1. po Cerazzete wariuje, a po 2. przy 2 dzieciaków na bank zapomne je wziąśc:baffled:

łał irisson, ja też bym już chciała być po pierwszym
wczoraj nici
prezerwatywka leży przy łóżku i się marnuje
mój zasnął, jak czytałam dzieciom bajke na dobranoc
jeszcze ze mnie coś wycieknie2razy na dzień z dołu i łecgtaczka mnie trochę szczypie przy myciu, ale to chyba nie będzie problem, wczoraj minęły 4 tyg. od porody
może już dziś się uda, M co chwila woła buziaczka, tzn. że się programuje i mówi, że się oszczędza:-D

Ja tak jak irisson juz nie czuje sie ,,poporodowo'', szew nie ciagnie, zgoil sie ladnie, nic nie boli, krwawienie ustalo, od czasu do czasu jest tylko delikatne plamienie i... niby bym juz mogla co nieco:-D ale myslalam ze trzeba poczekac do konca pologu,aby wszystko tam w srodku wrocilo do normy, troche bym sie bala jeszcze...

Agnes przede wszystkim z powodu ryzyka infekcji powinnaś jeszcze poczekać. Seks w połogu jest lekko nieodpowiedzialny ;-)
moje libido na szczęście wynosi -100 więc mój musi jeszcze miesiąc wytrzymać :-D

reklama
irisson Ty demonico błyskawico :-D

Ja się nie mogę doczekać, mój K. też, leżymy zawsze jak na szpilkach ;). Mi gin kazał do końca połogu z pożyciem poczekać, a jako, że jestem grzeczną pacjentką, to tako czynię. Zresztą...Leci ze mnie jeszcze jak z dziurawej beczki...I ropień w ranie po cc się paprze :/.

A co do libido - moja obserwacja, nie wiem jak się ma rzeczywistości, ale...Od kiedy przeszliśmy na mm i zaprzestałam karmienia piersią i ściągania rośnie w zastraszającym tempie o_O Normalnie strach się bać co będzie za kilka dni :p.

Do góry