reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sasiad stuka mlotkiem i boruje,czy to moze zaszkodzic ciazy?

Aniaanka

Fanka BB :)
Witam

Chcialam Was o cos zapytac.
Sasiad wczoraj stukal godzinami mlotkiem a dzis boruje. Moja ciaza ma teraz 24 tygodnie wedlug ostatniej miesiaczki i 24 tyg i 5 dni wedlug usg. Czy takie halasy moga zaszkodzic ciazy, uszkodzic sluch dzidzi?

reklama
reklama
Nie wiem po co te zlosliwosci. Do tej pory to forum bylo wsparciem a nie miejscem zlosliwych komentarzy. Zadalam normalne pytanie nikogo nie obrazajac bo moj lekarz powiedzial ze mocne borowanie moze sprawic ze dziecko bedzie nerwowe.

Jestem na tym forum kilka dni, jeśli to Ania to odchodzę, ja tego nie wytrzymam psychicznie hahah :D:D
Rzeczywisciw bedzie lepiej jak odejdziesz. Jestem na tym forum znacznie dluzej od Ciebie i do tej pory panowala tu mila atmosfera. Takie osoby jak Ty nie sa tu potrzebne, to forum ma sluzyc wsparciu. Jak nie podoba Ci sie moj temat to nie odpisuj, osoba z klasa tak by zrobila. Zlosliwych wypowiedzi pozostalych osob nie bede komentowac. Tym kulturalnym osobom dziekuje za odpowiedz i koncze ten temat.

Jeśli tak powiedział Ci ginekolog to go zmień może. Faktycznie głośne dźwięki mogą zwiększać aktywność dziecka, ale napewno mu nie zaszkodzą. O to mu chodziło. Poczytaj sobie więcej na ten temat w necie.

Rzeczywisciw bedzie lepiej jak odejdziesz. Jestem na tym forum znacznie dluzej od Ciebie i do tej pory panowala tu mila atmosfera. Takie osoby jak Ty nie sa tu potrzebne, to forum ma sluzyc wsparciu. Jak nie podoba Ci sie moj temat to nie odpisuj, osoba z klasa tak by zrobila. Zlosliwych wypowiedzi pozostalych osob nie bede komentowac. Tym kulturalnym osobom dziekuje za odpowiedz i koncze ten temat.
Chyba te borowanie ci zaszkodziło i za bardzo wzięłaś to do siebie. Troche dystansu dziewczyno nikt cie przeciez nie obraza tutaj haha :D

reklama
Do góry