reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

fikusek1988 - Alan wygląda na prawdę rewelacyjnie i fajnie, że nie ściąga :). Powodzenia tylko w utrzymaniu czystości szkieł życzę :D.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja jak niecierpie wesel.dla mnie to taka szopka i niepotrzebna rozpusta na jedna noc.

Swojego bym wcale nie robila,bo po co:-)Lepiej kase wydac na podroz poslubna niz na hulanki w jeden wieczor.Niby to jedyny(jak dla kogo:)) taki wieczor w zyciu i niech sie znajomi ciesza ale beze mnie:-D
Kuzynka 2 godziny po slubie pojechaal z mężęm do egiptu i wesela nie robila.Do dzis reszta rodziny nie moze jej tego zapomniec bo chcieli sie za datmoche najesc i nabawic a ona im tego nie umozliwila,hehehehe.
Tez tak kiedys moze zrobie jak sie kandydat trafi na mężą:-)

Fajne te dzieciaczki w okularkach.Inteligencji dodaja;-)

Mi to wogule bardzo sie podobaja faceci w okularach.Jakos mnie ciagnie do takich:-)

fikusek1988 - Alan wygląda na prawdę rewelacyjnie i fajnie, że nie ściąga :). Powodzenia tylko w utrzymaniu czystości szkieł życzę :D.

A to ja starszą koleżankę okularnicę dokładam:

hehehe - pasują tym dziecią okularki .... :)
Mój misiu nie nosi, ale jak by musiał to tez by nic sie nie stalo, i też pewnie wyslal bym do kolekcjii :)
Ale Wam gratuluje tych fotek :)

A ja jak niecierpie wesel.dla mnie to taka szopka i niepotrzebna rozpusta na jedna noc.

Swojego bym wcale nie robila,bo po co:-)Lepiej kase wydac na podroz poslubna niz na hulanki w jeden wieczor.Niby to jedyny(jak dla kogo:)) taki wieczor w zyciu i niech sie znajomi ciesza ale beze mnie:-D
Kuzynka 2 godziny po slubie pojechaal z mężęm do egiptu i wesela nie robila.Do dzis reszta rodziny nie moze jej tego zapomniec bo chcieli sie za datmoche najesc i nabawic a ona im tego nie umozliwila,hehehehe.
Tez tak kiedys moze zrobie jak sie kandydat trafi na mężą:-)

Popieram Twoje zdanie z tymi weselami Rosi

A przy okazji wam opowiem jak zrobił mój kolega ...
Więc studiował na UJ, więc 400 km dalej. Raz w miesiacu udalo sie odwiedzic rodzinny dom gdzie rodzice go z radościa witali.
Pewnego dna w drzwiach pojawił się z dziewczyną i oznajmił:
Mamo ... Tato - to jest moja zona :) :) :)

hihihih .... szkoda, że też dołączył później do grona rozwodników ...

reklama
Do góry