Czesc Kobietki i Devil
Widze ze mowa o dzieciach :-)
Mozecie sie smiac ze mnie ale ja chce 3-4 dzieci
Kocham dzieci..mimo ze daja tak popalic... A niemowlaki po prostu uwielbiam... Ja zawsze miałam wielki instynkt macierzyński :-) Oczywiscie jesli bede miała odpowiednie warunki mieszkaniowe finansowe itd.. :-)
Katerinka jak to było z ta twoja wkładka? Spiralka znaczy sie? Moj lekarz mi jakąś tam napisał kosztuje 100 zł i zakładaja na NFZ i mówi do mnie ze to najskuteczniejsze i ze mozna wyciagnąc w każdej chwili.. Bolało jak ja zakładał?Plamiłaś czy miałas bóle brzucha?Ja sie tego własnie boje...
Carla pytałas o P no u mnie nie narzekam
P teraz duzo pracuje a kazda wolna chwile spedza z nami :-)
Jaimis jaka tam stara
Po tym jak Ty piszesz mi sie zdaje ze masz z 25 lat nie wiecej :-)
Fikusek a jak to wyszło wogole ze musi nosic okularki? Sama z nim poszłas na badania? Czy jak? moze ja z Jaskiem tez pojde...
charlene Sara naprawde jest cudna i te jej włoski skubana bedzie rwac chłopakow :-) Piszesz ze sie drzesz hahaha chyba mnie nie slyszalas jeszcze w akcji
Jasiek jest na etapie wszystko na nie pytam sie o cos a on kiwa glowa nie nie nie, rzadko kiedy jest TAK rano np pytam czy mam włączyć bajki to kiwa TAK TAK albo skarpetki ubrac to tez tak
No wogole moje dziecko sie potrafi samo przedstawic :-) Jestem z niego taka dumna
Jak sie go zapytam jak masz na imie odpowiada ładnie Jaś jak na odpiernicz to słychac tylko szybkieAŚ i pokazuje paluszkiem na siebie
No i czasem pokaze na paluszkach jeden ze ma tyle latek
I coraz to nowsze słowa "siusiu" "ma" - masz "da" daj i takie tam po swojemu
Potrafi ie rozpoznac na zdjęciu wtedy pokazuje na siebie i mówi Jas..
Kocha ryby na które woła "GRRRR" JAK WIDZI RYBY TO SIE TRZESIE!makabra czasem móie wam.. mój tata zapalony wedkarz i jas mlody zobaczy rybe to juz kaplica...musze dac bo jak nie to wielki lament rzuca sie na ziemie albo ucieka z krzykiem placze
Mielismy ostatnio w domu dwa slimaki w akwarium winniczki byl tez w nich zakochany..nazwalismy je Franek i chodizl zanosil im am ..ciastka chrupki picie im dawal w niekapku no mowie wam..i chodzil i pokazywal ciagle ze slimaki maja rogi :-)
Byl tez temat slubu..ja nie wiem sama jaki bym chiala miec... koscielny to kupa kasy i wogole...a cywilny to taki skromniejszy i wogole ..nie powiem ze zawsze nie marzylam zeby satnac w bialej sukni przed ołtarzem..no ale jednak to wydatek...
AAA I POCHWALE SIE CO KUPILAM WCZORAJ
EXTRA FOTELIK ROWEROWY BABY MAXI - NAJTANIEJ W PL (1731877727) - Aukcje internetowe Allegro kolor jasny szary
i
KASK DZIECIĘCY SPOKEY REGULOWANY ROWER ROLKI CENA (1732192142) - Aukcje internetowe AllegroNr 6 chcialam inne ale nie ma
I wogole zaluje ze tak pozno mu to kupilam tzn nie ja w sumie ale P teraz bedziemy jezdzic na wycieczki rowerowe naD morze przez nasz Słowinski park narodowy na taka dzika plaze o ile pogoda bedzie dopisywać!:-)